Gibsons 1000p The Four Bells

16,95  sis. alv 24%

30pv alin hinta: 16,95 .

Tutustu tunnelmalliseen englantilaiseen kalastajakylään Derek Robertsin kuvittamassa 1000 palan palapelissä.

Valmis koko 68 x 49 cm

Valmistaja brittiläinen Gibsons

Varasto loppu

Four Bells palapeli on Gibsonsin 1000-palainen, jonka kuvassa pääset kesäisiin tunnelmiin. Kuvitus on Derek Robertsin käsialaa.

Four Bells -satama on aina täynnä toimintaa aurinkoisena iltapäivänä. Kun lapset kalastavat rapuja matalissa vesissä, kalastajat nostavat päivän saaliin valmiiksi illallista varten. Mutta nyt on aika nauttia kauniista päivästä ja sinisestä vedestä.

Gibson on brittiläinen palapelimerkki, jonka palapelit ovat ihastuttaneet jo vuosikymmeniä. Palat eivät kiillä ja menevät vain omille paikoilleen. Palakokonaisuuksia on helppo siirtää, koska palat istuvat hyvin toisiinsa.

Four Bells palapeli ja muut Gibsonsin palapelit löytyvät kootusti samalta sivulta. Kesään liittyvät palapelit löydät kootusti samalta sivulta.

Erityisesti aikuisille sopivat palapelit tarjoavat vaihtelevan määrän paloja ja mahtavan määrän eri aiheita. Mietitkö, missä säilytät juuri tekekeillä olevaa palapeliä tai missä säilytät lajiteltuja paloja? Tutustu erilaisiin kokoamista ja siirtämistä helpottaviin alustoihin ja lajitteluun sopiviin kaukaloihin palapelitarvikkeita esittelevällä sivulla.

Paino 0,9 kg (kilogramma)
Shopping Cart
Scroll to Top