Tarvikkeet

Palapelialustat, palapelisalkku ja rullattava palapelimatto helpottavat palapelin säilytystä ja siirtämistä. 

Palapelisalkku suojaa palapeliä lemmikeiltä ja pölyltä, kun irrallisen palapelialustan nostaa salkkuun. Palat voi säilyttää integroiduissa lajittelukaukaloissa. Salkun voi nostaa pystyyn ja siinä on kantamista helpottava kahva.

Palapelimatto on huopakangasta, joka rullataan palapeleineen rullan ympärille ja kiinnitetään kiinnitysremmeillä. Palapelimatto helpottaa erityisesti suurien palapelien kokoamisessa, koska palapelisalkkuun mahtuu korkeintaan 1000-palainen.

Palapelialustat sopivat myös esimerkiksi päiväkotiin ja kerhotoimintaan, jolloin keskeneräisen pelin saa talteen muiden askareiden tieltä.

Lajittelijat helpottavat palojen lajittelua ja säilytystä. Lajittelukaukalot voi pinota ja laittaa suojaan alkuperäiseen laatikkoon.

Valikoimassa myös palapeliliimat, joiden avulla valmiin pelin saa vaikka tauluksi. Eurographicsin palapelilaatikon seisontateline helpottaa palapelin kokoamista, kun kansi pysyy pystyssä ja telineen kansineen voi siirtää aina sopivaan kohtaan. Telineessä pysyy isokin palapelilaatikon kansi pystyssä.

Näytetään kaikki 9 tulosta

Shopping Cart
Scroll to Top