Yhteystiedot

Asiakaspalvelu

Pieni Harrastepuoti
Tmi Emilia Eloranta (Y-tunnus 3246016-7)

sähköpostiosoite: pieniharrastepuoti@gmail.com
puhelinnumero: 045 7835 9472

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj (Y-tunnus: 2122839-7)
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

Lue Paytrailin maksupalveluehdot täältä

Tilaus- ja palveluehdot

Tilaukset tehdään suoraan verkkokaupan kautta tai sähköpostitse pieniharrastepuoti@gmail.com.
Tilauksen käsittelyajan jälkeen alkava toimitusaika on 1-2 arkipäivää.

Verkkokauppatilauksista asiakkaalle tulee tilausvahvistus (tarkista myös roskaposti) onnistuneen tilauksen jälkeen. Mikäli et saa tilausvahvistusta, otathan yhteyttä sähköpostitse, niin selvitetään miksi tilaus ei ole mennyt läpi.

Sähköpostitse tehdyistä tilauksista saat laskun sähköpostiisi.

Laskutuslisä: 5 euroa / lasku.
Laskutusehtojemme mukaan lasku tulee olla maksettuna ennen tilauksen lähettämistä. Laskussa on maksuaikaa 14 vuorokautta, jos asiaa ei erikseen sovita. Maksutapahtuman kirjauduttua meille, on tilaus noudettavissa tai tilaus lähtee toimitukseen.

Tuotteen palauttaminen

Yleisesti hyvitys- ja palautuskäytännöstä

Etkö ollut tyytyväinen verkkokauppaostokseesi? Pienen Harrastepuodin verkkokauppaostoksilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palauttamisen määräaika päättyy 14 vuorokauden kuluttua siitä, kun tuote on vastaanotettu asiakkaan toimesta.

Tuotteen/tuotteet voi palauttaa postitse tai suoraan myymälään Helsingin Malmille.

Palauttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne palautusoikeuden käytöstä ennen palautusajan päättymistä. Tavara on palautettava viivytyksettä ja viimeistään 14 vuorokauden kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 vuorokauden määräajan päättymistä. Ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta, jos hän on ottanut tuotteen käyttöön.

Huomioithan, että noutamaton paketti ei ole asiakaspalautus. Veloitamme meille palautuneista noutamattomista lähetyksistä 15,00 euroa toimitus- ja käsittelykuluja. Kulu vähennetään suoraan palautettavasta summasta.

Miten teen tuotepalautuksen?

Palautuksesta tulee ilmoittaa 14vrk:n sisällä tilauksen vastaanottamisesta sähköpostitse. Vastauksena saat palautusohjeet.

Palautuksesta perimme 8,00 euron palautus- ja käsittelykulut. Summa vähennetään palautettavasta summasta. 

Pieni Harrastepuoti palauttaa asiakkaalle palautettavan tuotteen osuuden (pois lukien palautus- ja käsittelykulu) viivytyksettä, mutta viimeistään seitsemän (7) vuorokauden kuluttua palautuksen vastaanottamisesta.

Huomioitavaa ennen palautusta:

Verkkokauppaostoksilla on 14 vuorokauden palautusoikeus.
Palautusoikeus koskee tuotteita, jotka ovat alkuperäisessä pakkauksessa avaamattomana ja ovat myyntikelpoisia.

Palautettava tuote/tuotteet tulee pakata pahvilaatikkoon ja niin, ettei tuote pääse laatikossa liikkumaan. Ethän liimaa tuotteen päälle teippejä tai osoitetarroja, tuotteen tulee olla myyntikuntoinen.

Poikkeuksena alla olevat tuotteet:

  • Lahjakortit: sähköiset kuin fyysiset lahjakortit
  • Alennustuotteet, joissa on alennus ollut pakkauksen vian vuoksi.

Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Pieni Harrastepuoti pidättää oikeuden periä kustannukset asiakkaalta, jos asiakaspalautus on tehty aiheetta tai sopimusehtojen vastaisesti.

Ongelmatilanteet tai puuttuvat palat

Onko vastaanottamassasi tuotteessa vika tai muu ongelmatilanne? Otathan välittömästi (viimeistään 7 vuorokauden aikana tuotteen vastaanottamisesta) yhteyttä sähköpostitse pieniharrastepuoti@gmail.com.

Tuotteidemme virhevastuu kattaa tuotteen valmistus- ja materiaalivirheet sekä palapuutteet. Virhevastuu ei kata virheellisestä tai huolimattomasta käytöstä tai tavallisesta kulumisesta johtuvia vikoja. Jos havaitset tuotteessa valmistus- tai materiaalivirheen, niin otathan viipymättä yhteyttä sähköpostilla.

Puuttuva pala? Ennen kuin otat yhteyttä, tarkista palapelin kokoamisalue tarkkaan. Palapelin pala voi kantautua myös muualle esimerkiksi vaatteen mukana. Mikäli palapeli on palapuutteellinen, lähetä kuvat valmiista palapelistä sekä puuttuvan palan paikasta sähköpostilla. 

Shopping Cart
Scroll to Top