Jumbo kokoamisalusta max 1000-palaiselle

24,95  sis. alv 24%

30pv alin hinta: 24,95 .

Tuote on jälkitoimituksella tilattavissa tällä hetkellä.

Heti varastosta löytyvät ratkaisut, jotka helpottavat kokoamista: Tutustu Ravensburgerin kovaan palapelialustaan, jonka saa kaltevaan asentoon tukijaloilla. Hinta 19,90e. Kokoamista ja siirtämistä helpottaa myös palapelien laukku, jossa irrallinen alusta kokoamista varten.

Palapelialusta eli koamisalusta on alusta, jonka päällä voit koota palapeliä ja tarvittaessa sen voi siirtää säilytykseen vaakatasossa. Tämä ei ole palapelisalkku, johon tulee ”kansi” päälle suojaamaan keskeneräistä palapeliä. Kokoamisalusta on kevyt siirtää.

Kokoamisalustan koko 75 x 55 cm. Palapelin kokoamisalustalle ei mahdu 1000-palainen panorama palapeli. Alustaa voi käyttää myös esimerkiksi 3D-palapelin tai rakennuspalikoiden rakentamiseen.

HUOM! Alustaa ei voi postittaa palapelien tai muiden tuotteiden kanssa, vaan se tulee postittaa erikseen. Alustaa eikä salkkua ei voi saada pakettiautomaattiin! Postikulut kokoamisalustalle on 8,90€

Valmistaja Jumbo.

Varasto loppu

Jumbon kokoamisalustaa ei saa enää, mutta Palapelitarvikkeet-sivulta löytyy muita alustoja kuten Ravensburgerin kova alusta, jonka saa tarvittaessa kaltevaan asentoon.

Kokoamisalusta tai palapelialusta tarjoaa useita etuja palapelin säilyttämisessä ja siirtämisessä:

  1. Säilyttäminen: Kokoamisalusta mahdollistaa keskeneräisen palapelin säilyttämisen. Kun et ole vielä saanut palapeliä valmiiksi, voit jättää sen alustalle. Tämä auttaa suojelemaan palasia tippumiselta.
  2. Siirtäminen: Kun haluat siirtää keskeneräistä palapeliä, palapelialusta tarjoaa kätevän tavan tehdä niin. Voit siirtää palapelialustan yksinkertaisesti nostamalla sitä pöydältä tai lattialta ja kuljettamalla sitä turvallisesti paikasta toiseen ilman, että palaset leviävät tai hajoavat.
  3. Järjestely: Kokoamisalusta auttaa myös järjestämään palapelin palasia kun itse palapeli on alustalla. Alustan vieressä voit pitää palapelin paloja esimerkiksi lajittelualustoissa, joihin voit lajitella paloja esimerkiksi kuvion tai muodon mukaan. Tutustu lajittelijoihin Palapelitarvikkeet-sivulla.
  4. Jumbon palapelialusta on suunniteltu erityisesti 1000 palan palapelien ja sitä pienempien palapelien kokoamista varten.

Palapelialustat, palapelisalkut ja palapelimatot tarjoavat kätevän tavan säilyttää, siirtää ja järjestellä keskeneräistä palapeliä, samalla suojaten pöytäpintaa ja vähentäen palapelin osien katoamisen riskiä.

Katso, miten palapelisalkku, palapelimatto ja palapelilaatikon kannen pideke tuovat lisäiloa palapeliharrastukseen.

 

Jumbo valmistaa palapelejä ja palapelitarvikkeita.

Paino 2,1 kg (kilogramma)
Mitat 75 × 55 × 1 cm (senttimetri)
Shopping Cart
Scroll to Top