Ravensburger 1000p Star Wars Villainous: Darth Vader

15,95  sis. alv 24%

30pv alin hinta: 15,95 .

Darth Vader on 1000 palan palapeli.

Palapeli on Star Wars Villainous -sarjaa.

Palapelin kuva koostuu Star Wars -elokuvan eri kohdista. Palaja voit lajitella valmiiksi esimerkiksi Dart Vaderin palat omaan lajittelukippoon ja liekkipalat omaan kasaan. Nauti tästä Star Wars matkasta!

Palapelin koko 70×50 cm.

Valmistaja Ravensburger

Varasto loppu

Darth Vader -palapeli on Star Wars Villainous -sarjan palapeli. Palapelin valmistaa Ravensburger.

Darth Vader on yksi tunnetuimmista fiktiivisistä hahmoista ja roistoista elokuvamaailmassa. Hänet esitellään Star Wars -elokuvasarjassa, jonka on luonut George Lucas.

Darth Vaderin tunnusomaisia piirteitä ovat hänen musta, synkkä puku, hengitysmaski ja vaikuttava olemus. Hän on ikoninen hahmo, joka tunnetaan voimastaan, pelottavuudestaan ja kyvystään käyttää Voimaa. Hänen syvä äänensä ja ikoninen repliikki ”I am your father” (”Minä olen isäsi”) on jäänyt elämään elokuvahistoriaan.

Ravensburger AG on saksalainen lelujen ja pelien valmistaja, joka on erikoistunut palapeleihin, lautapeleihin ja erilaisiin oppimispeleihin. Yritys perustettiin vuonna 1883 Ravensburgissa, Saksassa, ja se on yksi maailman johtavista pelien ja palapelien valmistajista.

Ravensburger tunnetaan laadukkaista palapeleistään. Valmistajan valikoimiin kuuluvat perinteiset palapelit, 3D-palapelit, palapelit eri ikäryhmille, teemapalapelit ja monia muita.

Tutustu eri palamääriin ja löydä itsellesi sopivaa tekemistä ja lahjaksi sopivaa.

Paino 0,9 kg (kilogramma)
Shopping Cart
Scroll to Top