Ravensburger 1000p Gelini Sea Picnic

17,95  sis. alv 24%

30pv alin hinta: 17,95 .

Gelini-hahmot nauttivat kesäretkestä meren äärellä.
Tämä palapeli ei kuulu Ravensburgerin Pohjoismaiden valikoimaan.
1000 palaa
Valmis koko 70 x 50 cm
Valmistaja Ravensburger

Saatavuus: Varasto loppu

Gelini Sea Picnic palapeli 1000 palaa kuvaa Gelini-hahmojen picnic-retkeä meren äärellä.

Värikkäät ja hauskat Gelini-hahmot luo Jorg Zahradnicek, joka käyttää suunnittelussa kyniä, kuvankäsittelyohjelmaa ja kameraa. Instiraation hän löytää Itävallan Alpeilta, jossa hän työskentelee.

Kuvittele se ihana tunne, kun löydät juuri sen palan jota olet etsinyt ja laitat sen paikoilleen. Ja se mahtava tunne kun saat palapelin valmiiksi, pala kerrallaan. Gelini-hahmojen lisäksi Ravensburgerilta löytyy ihanat maisemat, kuuluisat kaupungit, villieläimet ja taide, 3D-palapelit. Ravensburgerin pelit haluavat tarjota hienon palapelivalikoiman palapeleistä pitäville.

Ravensburger on valmistanut palapelejä vuodesta 1891. Tutustu Ravensburgerin tuotteisiin ja löydä mukavaa ajanvietettä.

Gelini Sea Picnic palapeli ja muuta palapelattavaa löytyy palamäärässä 1000 palaa. Tutustu myös suuriin palapeleihin palamäärissä 1500-5000 palaa.

Jos etsit aikuiselle sopivaa koottavaa, niitä löydät kootusti aikuisille suunnatuista peleistä. Myös pakohuonepalapelit löytyy aikuisten palapeleistä mutta myös alle 1000 palan palapeleistä.

Palapelaamista helpottaa alustat, joita voi siirtää ja palapelimatot, jotka saa rullalle ja pois pöydältä tarpeen tullen.

Gelini Sea Picnic palapelin Gelini-hahmojen luojaan Jorg Zahradnicekiin Zolanagencyn kotisivuilla.

Paino 0,9 kg (kilogramma)
Shopping Cart
Scroll to Top