Pieces & Peace 500p Firework Light

15,95  sis. alv 24%

30pv alin hinta: 15,95 .

Satumaisen upea ilotulitus ja värikkäät talot tarjoavat tämän palapelin kokoajalle iloa.
Voit aloittaa reunapaloista tai vaikkapa jostain rakennuksesta.
500 palaa
Valmis koko 47.80 x 34.20 cm.
Kuvitus Millie Putland
Valmistaja Pieces & Peace.

Varasto loppu

Fireword Light palapeli 500 palaa on Millie Putlandin kuvittama taianomainen iltakuva, jossa värikäs ilotulitus täyttää koko taivaan. Värikkäät talot tuovat kuvaan lisäväriä ja tarjoaa värienergiaa.

Värit ja muodot auttavat kokoamisessa ja palojen paikan hahmottamisessa. Upeat värit innostavat kokoamaan.

Ranskalainen Pieces & Peace valmistaa korkealaatuisia palapelejä. Palat menevät nätisti vain omille paikoilleen ja palojen pinta on himmeä. Valmistaja lahjoittaa 1 euron jokaisesta myydystä palapelistä.

Fireword Light palapeli 500 palaa lisäksi tutustu myös muihin palapelikaupan 500-palaisiin ja löydä innostavaa koottavaa.

Palapelin kokoamista ja siirtämistä helpottaa rullattava tai kova alusta, jossa keskeneräistä peliä on helppo siirtää ja säilyttää. Tutustu alustoihin ja esimerkiksi lajittelukaukaloihin palapelitarvikkeita esittelevällä sivulla.

Lahjaideat -sivuilla löydät mitä ihanimmat lahjat päivänsankarille tai esimerkiksi opinnoistaan valmistuneelle. Palapelikorvakorut, 3D-palapelit, kangaskassit, mukit ja esimerkiksi Exit-palapelit ovat mukava muistaminen.

Myös palapelikaupan lahjakortti joko myymälään tai verkkokauppaan on varmasti mieleinen lahja. Verkkokaupaan käyvän lahjakortin saat suoraan sähköpostiin.

 

Paino 0,5 kg (kilogramma)
Shopping Cart
Scroll to Top