Ravensburger palapelisalkku Puzzle Store 300-1000 palaa

68,95  sis. alv 24%

30pv alin hinta: 68,95 .

Ravensburgerin palapelisalkku eli palapelilaukku eli puzzle store on palapelien ystävälle tarpeellinen apuväline ja turvallinen säilytyspaikka pelille. Valmistaja Ravensburger.

  • kokoa, lajittele ja säilytä palapeli salkussa
  • sisältää irrallisen kokoamisalustan eli levyn palapelin alle. Levyä voi käännellä tarpeen mukaan palapelisalkun päällä tai pöydällä. Ei siis enää kurkotteluja vaan voit siirtää kevyttä alustaa tarpeen mukaan.
  • salkussa on integroidut laajat palojen lajittelukaukalot
  • siirtämistä helpottava kantokahva
  • palapelisalkku on helppo pitää puhtaana, koska sen voi pyyhkiä kostealla. Myös alustan voi pyyhkiä nihkeällä, pehmeällä siivousliinalla
  • Salkun mitat 75,5 x 55,5 x 2,5 cm
  • Palapelisalkkuun voit kookta max 1000 palan palapelin 70 x 50 cm (ei panorama).

Salkusta saa nostettua kokoamisalustan pois, jos haluaa salkkua säilyttää kokoamisen ajan toisaalla. Salkun sisällä on kokoamisalustan alla lokerikkoja (lajittelukaukalot), joihin voi lajitella paloja esimerkiksi värin tai muotojen mukaan. Palat säilyvät lokeroissaan kun laitat alustan salkkuun. Paloja ei siis tarvitse ottaa pois vaan ne säilyvät palapelin kanssa samassa salkussa.

Jos palapeli jää kesken, voit vain sulkea kannen (napsauttaa kiinni) ja siirtää salkun säilytyspaikkaansa. Salkkua voi säilyttää niin vaaka- kuin pystysuunnassa.

Eri palapelivalmistajan palat voivat olla eri paksuisia, joten jotkin ohuet palat voivat valua paikoiltaa, jos salkkua kantaa kahvasta tai säilyttää esimerkiksi seinää vasten pystyssä. Ne on kuitenkin nopea siirtää takaisin paikoilleen kun salkun avaa.

Palat eivät tipu salkusta, mikäli salkun on sulkenut kunnolla.

Huom! Palapelisalkku on postitettava yksin ja postitustilaukseen ei voi ottaa muita tuotteita samaan aikaan. Postituksen hinta 8,90€.

Saatavuus: Varasto loppu

Palapelisalkku Ravensburger All-in-one eli Puzzle store palapelilaukku:

– Palapelisalkku sisältää 76 x 66 cm kokoisen alustan

– kiinteät viisi integroitua palapelien lajittelulokeroa, jonne voit lajitella palat muodon ja värin mukaan. Käyttämättämät palat voit säilyttää lokeroissa turvallisesti vaikka alusta on salkussa.

– salkun koko on 80 x 57 x 4 cm.

– salkussa on kantokahva, mikä helpottaa siirtämistä ja säilyttämistä.

Lajittele palat, siirrä ja säilytä samassa alustassa: Avuksi palapelisalkku

Keskeneräinen tai valmis palapeli on turvallista varastoida salkussa, ja siinä on helppo kuljettaa palapeli paikasta toiseen. Kokoa peli palapelisalkun irrallisella alustalla ja kun haluat pöytätilan vapaaksi, nosta alusta palapelin kanssa salkkuun. Sulje salkku huolellisesti. Tämän jälkeen voit nostaa palapelisalkun pystyyn vaikka lyhyempi sivu alaspäin, säilytystarpeen mukaan. Jos olet koonnut palapeliä alustan keskellä, palapeli liikkuu siihen reunaan, miten nostat salkun pystyyn. Tarkista huolella, että napsautat salkun jokaisen kulman hyvin kiinni, kun suljet keskeneräisen palapelin salkkuun.

Salkkua voi pitää avoinna salkkua pienemmällä pöydällä, koska salkku on kova ja avattuna siitä muodostuu palapelaamiseen sopiva palapelipöytä.

Salkku suojaa keskeneräistä peliä pölyltä ja esimerkiksi uteliailta lemmikeiltä, koska suljettu salkku on tiivis.

Palapelisalkku on kestävää materiaalia ja siinä on likaahylkivä, kova pinta, joka on helppo puhdistaa.

Minkä kokoinen peli palapelisalkkuun mahtuu?

1000-palainen palapeli on juuri sopiva palapelilaukun alustan päällä koottavaksi. Alustassa on rajat myös 500 palan palapelille. Toki alustalla voi koota myös pienempiä palamääriä. Jos kokoat keskelle alustaa, siirtyy palat sille reunalle, mikä on alaspäin laukun ollessa pystyasennossa. Irralliset palat valuvat kun salkun nostaa pystyyn, joten irtopalat kannattaa kerätä lajittelukaukaloihin ennen kuin nostat palapelin palapelilaukkuun.

Tutustu myös muihin palapelitarvikkeisiin kuten palapelialustat, lajittelijat, palapeliliimat Palapelitarvikkeet-sivulla. Kaikki Ravensburgerin pelit, tarvikkeet ja löytyvät Pienen Harrastepuodin Ravensburgerin tuotteita esittelevältä sivultaPalapelikaupan etusivulta löydät tietoa esimerkiksi uutuuksista ja Malmin myymälästä.

Lue Emilia Elorannan blogi, jos vinkkejä palapelin säilyttämiseen. Blogissa Emilia kertoo eri alustojen plussat ja miinukset, jos niitä löytyy.

Ravensburger on tunnettu saksalainen palapelimerkki, joka valmistaa myös harrastusta helpottavia tarvikkeita. Nautitaan palapelihetkistä!

Palapelisalkku: Sulje palapelisalkun kansi huolellisesti ennen kuin nostat salkun pystyyn. Sulkemisesta kuuluu napsahtava ääni.

 

Paino 3 kg (kilogramma)
Shopping Cart
Scroll to Top