Coppenrath 1000p Illustrated Faune

22,50  sis. alv 24%

30pv alin hinta: 22,50 .

Linnut-palapeli 1000 palaa (Illustrated Faune).

Eläinpalapelin kuvana Johannes Le Francq van Berkheyn tilaama eläinkuvitus. Van Berkhey (1729-1812) ei ollut vain innokas luonnontieteilijä ja kuvittaja, vaan myös lääkäri, runoilija ja opettaja. Hollantilaisen tutkijan pääpaino oli matelijoiden, kalojen, lintujen, hyönteisten ja nisäkkäiden tutkimuksessa, tieteellisessä kuvauksessa ja luokittelussa. Van Berkheyn tavoitteena oli laatia täydellinen lajiluettelo. Taide palveli häntä keinona saavuttaa päämäärä. Vuosikymmeniä ennen valokuvauksen yleistymistä alkuperäistä eläintä kuvaavat piirustukset olivat välttämättömiä luonnonhistoriallisten löydösten dokumentoinnissa. Luonnontutkija loi, tilasi ja keräsi kokoelmaansa varten aitoja piirroksiakaikista tunnetuista eläimistä.

Palapelin laatikko on pehmeälläpinnalla ja siinä on magneettisuljin.

Palapelin valmis koko 69 x 49 cm.

Valmistaja saksalainen Coppenrath Die Spiegelburg.

Saatavuus: Varasto loppu

Illustrated Faune -palapeli on dokumenttipiirros linnuista. Taustapaperissa näkyy himmeitä vesiväriläikkiä mikä tekee kuvasta vieläkin elävämmän. Maalatut linnut ovat tarkkaan kuvattuja ja todellisen näköisiä

Coppenrath Die Spiegelburg International on saksalainen yritys, joka valmistaa esimerkiksi palapelejä, pelejä, kortteja ja muistikirjoja.

Coppenrath on palapelimerkki, jonka palapelit ovat korkealaatuisia ja palat menevät vain omille paikoilleen. Palojen pinta on himmeä. Palapelilaatikon samettinen pinta ja magneettilukitus tuo kuuteen klassikkoon ylellisen tunnun.

Coppenrathin pelit löytyvät muiden valmistajien kategoriasta.

Kokoamista, siirtämistä ja säilystä helpottavat palapelien alustat löytyvät palapelitarvikkeita esittelevältä sivulta.

Paino 0,9 kg (kilogramma)
Shopping Cart
Scroll to Top