Bluebird 500p Sweetshop

10,95  sis. alv 24%

30pv alin hinta: 10,95 .

Karkkikaupassa on nostalginen tunnelma ja ihania karkkeja hyllykaupalla. Kuvassa on paljon yksityiskohtia, joten tätä kuvaa voit aloittaa kokoamaan joko reunoista tai jostain yksityiskohdista.
500 palaa
Valmis koko 47.8 x 34.2 cm
Valmistaja Bluebird Puzzle

Varasto loppu

Karkkikauppa palapeli 500 palaa on ranskalaisen Bluebirdin nostalgia-aihe. Kuvassa lapset ihailevat karkkikaupan valikoimaa, vanhempi rouva tekee ostoksia. Vanhat kyltit koristavat hyllynpäällistä.

Karkkikauppa palapeli 500 palaa on mukava koottava, koska Bluebirdin palat ovat silkkisen himmeät. Paloissa on tavallinen leikkaus. Tutustu myös muihin palapelikaupan 500-palaisiin sekä muihin palapelikokoihin lasten ensipeleistä tuhansien palojen peleihin.

Palapelien alle sopivat alustat ja esimerkiksi palojen lajitteluun suunnittelut kaukalot löytyvät palapelitarvikkeita esittelevältä sivulta.
Kaupan koko valikoiman ja uutuudet löydät palapelikaupan etusivulta.

Jos etsit juhlan sankarille sopivaa lahjaa, löytyy lahjaideoiden joukosta mukeja, avaimenperät, palapelikoruja, CreArt-taidesetin ja esimerkiksi puisia palapelejä. Myös palapelikaupan lahjakortti on hyvä idea, koska silloin lahjan saaja pääsee itse valitsemaan toiveidensa mukaisen lahjan.

 

Paino 0,5 kg (kilogramma)
Shopping Cart
Scroll to Top