Bluebird 500p Sunny Autumn At The Barn

10,95  sis. alv 24%

30pv alin hinta: 10,95 .

Punainen lato, laiduntavat lehmät ja lammella uiskentelevat sorsat tarjoavat mukavan koottavan, jossa väriä ja yksityiskohtia.
500 palaa
Valmis koko 47.8 x 34.2 cm
Valmistaja Bluebird Puzzle

Varasto loppu

Sunny Autumn at the Barn palapeli 500 palaa on ranskalaisen Bluebird Puzzlen valmistama. Kuvassa punainen lato, maatilan eläimiä ja ihanan värikäs luonto ympärillä.

Bluebirdin palat ovat silkkisen himmeät ja niissä on tavallinen leikkaus. Tutustu myös 1000-palaisiin sekä palapelikaupan 500-palaisiin ja muihin palapelikokoihin lasten ensipeleistä tuhansien palojen peleihin.

Sunny Autumn at the Barn palapeli ja muut pelit on kiva koota kovan tai rullattavan alustan päälle. Alustalla keskeneräinen peli on helppo siirtää ja säilyttää. Palapelien alle sopivat alustat ja esimerkiksi palojen lajitteluun suunnittelut kaukalot löytyvät palapelitarvikkeita esittelevältä sivulta.

Kaupan koko valikoiman ja uutuudet löydät palapelikaupan etusivulta.

Jos etsit juhlan sankarille sopivaa lahjaa, löytyy lahjaideoiden joukosta mukeja, avaimenperät, palapelikoruja, CreArt-taidesetin ja esimerkiksi puisia palapelejä. Myös palapelikaupan lahjakortti on hyvä idea, koska silloin lahjan saaja pääsee itse valitsemaan toiveidensa mukaisen lahjan.

Paino 0,5 kg (kilogramma)
Shopping Cart
Scroll to Top