Bluebird 1500p Paris Rendez-vous

16,95  sis. alv 24%

30pv alin hinta: 16,95 .

Pariisi hurmaa kahviloillaan, ihanilla rakennuksilla ja Eiffel-tornilla. Lähde pariisilaiseen tunnelmaan tämän palapelin matkassa.
1500 palaa
Valmis koko Valmis koko 85 x 61 cm.
Kuvitus David Maclean
Valmistaja Bluebird Puzzle

Varasto loppu

Paris Rendez-vous palapeli on ranskalaisen Bluebirdin 1500-palainen. Kuvassa Pariisin ihanat kahvilat ja kadut, koristeelliset parkekkeet ja taustalla Eiffel-torni. Kuvassa löytyy paljon yksityiskohtia, jotka auttavat kokoamisessa. Bluebirdin kiiltämättömät palat lisäävät kokoamisen iloa.

Bluebirdin palat ovat silkkisen himmeät ja niissä on tavallinen leikkaus. Tutustu myös muihin 1000-palaisiin sekä palapelikaupan 500-palaisiin ja muihin palapelikokoihin lasten ensipeleistä tuhansien palojen peleihin.

Paris Rendez-vous palapeli ja muut pelit on kiva koota kovan tai rullattavan alustan päälle. Alustalla keskeneräinen peli on helppo siirtää ja säilyttää. Palapelien alle sopivat alustat ja esimerkiksi palojen lajitteluun suunnittelut kaukalot löytyvät palapelitarvikkeita esittelevältä sivulta.

Kaupan koko valikoiman ja uutuudet löydät palapelikaupan etusivulta.

Jos etsit juhlan sankarille sopivaa lahjaa, löytyy lahjaideoiden joukosta mukeja, avaimenperät, palapelikoruja, CreArt-taidesetin ja esimerkiksi puisia palapelejä. Myös palapelikaupan lahjakortti on hyvä idea, koska silloin lahjan saaja pääsee itse valitsemaan toiveidensa mukaisen lahjan.

Paino 1,4 kg (kilogramma)
Shopping Cart
Scroll to Top