Emilia, palapelikauppa Pienen Harrastepuodin perustaja

Hei! Olen Emilia Eloranta. Intohimo palapeleihin ja muutaman vuoden haave Pieni Harrastepuoti -verkkokaupan perustamisesta toteutui alkuvuodesta 2022. Joulukuussa 2022 avasin kivijalkaliikkeen Malmille Helsinkiin.

Palapelit, Pieni Harrastepuoti ja palapelien kokoamisen MM-kilpailut jutuissa

Palapeleistä, palapelikaupasta ja minusta on kirjoitettu juttuja Helsingin Sanomiin, Koillis-Helsingin Lähitietoon ja Helsingin Uutisiin.

Lähitiedon Teija Loponen kirjoitti jutun Emilia lähtee palapelien kokoamisen MM-kisoihin

Helsingin Sanomiin jutun kirjoitti Kimmo Oksanen ja kuvat otti Rio Gandara. Juttu Malmilla piilee puoti, joka ei myy mitään valmista – Sen omistaja valmistautuu erikoiseen MM-kilpailuun

Helsingin Uutiset julkaisi jutun Helsingin ainoa palapeleihin erikoistunut kauppa on Malmilla – Näiden perään tosiharrastajat kyselevät. Jutun kirjoitti toimittaja Marjo Rämö.

Idea Pieni Harrastepuoti -palapelikaupan perustamiseen

Pienen Harrastepuodin idea syntyi omista harrastuksista ja ajanvietosta ystävien kanssa. Pelailua, hyvää ruokaa ja seuraa, mikä sen mukavampaa!

Palapelit ovat olleet viikoittainen harrastus, sillä mielestäni palapelien kokoaminen on oiva tapa rentoutua ja unohtaa kiireet. Lisäksi ne ovat lisänneet hahmottamis- ja keskittymiskykyäni. Tykkään myös haastaa itseä palapelien parissa. Siksi Wasgij- ja Mystery-pelit ovat mieluisia. 

Toisinaan on ihana tehdä pienemmällä palamäärällä tai helpommalla kuvalla palapelejä, jotta tekemiseen saa vaihtelua. Sitten voin taas keskittyä suurempiin palamääriin

Tykkään myös auttaa muita palapelien aiheen ja merkin valinnassa. Siinä voin käyttää omaa kokemustani ja tietoani palapeleistä. Palapeliharrastus on tuonut mukanaan myös uusia ystäviä ja tuttavia, kun olen vaihtanut, myynyt ja ostanut palapelejä muilta harrastajilta. 

Lautapelit ovat rantautuneet omaan talouteeni ensin kaverieni kautta, joiden kanssa järjestetty lauta- ja korttipeli-päiviä tai iltoja. Näin olen päässyt tutustumaan moniin erilaisiin peleihin. 

Innostus palapeleihin ei ole hiipunut, päinvastoin! Mukaan Pieni Harrastepuotiin on tullut myös muistipelit ja lautapelit, uutuutena myös pelikortit.

Ole yhteydessä, jos etsit tietyn aiheista palapeliä tai jokin merkki mietityttää. Autan mielelläni!

Yhteydenottolomake