Kuka on Pienen Harrastepuodin takana?

Hei!

Olen Emilia Eloranta, kohta 30-vuotias tuore yrittäjänainen, jonka intohimo palapeleihin sekä parin vuoden haave verkkokaupan pyörittämisestä johti tämän ihanan puodin perustamiseen.

Pienen Harrastepuodin idea syntyi omista harrastuksista ja ajanvietosta ystävien kanssa. Pelailua, hyvää ruokaa ja seuraa, mikä sen mukavampaa!

Palapelit etenkin ovat olleet viimeiset kaksi vuotta lähes viikoittainen harrastus, sillä mielestäni palapelien kokoaminen on oiva tapa rentoutua ja unohtaa kiireet. Lisäksi ne ovat lisänneet hahmottamis- ja keskittymiskykyäni. Tykkään myös haastaa itseä palapelien parissa. Siksi Wasgij- ja Mystery-pelit ovat mieluisia. 

Toisinaan on ihana tehdä pienemmällä palamäärällä tai helpommalla kuvalla palapelejä, jotta tekemiseen saa vaihtelua. Sitten voin taas keskittyä suurempiin palamääriin. 

Tykkään myös auttaa muita palapelien aiheen ja merkin valinnassa. Siinä voin käyttää omaa kokemustani ja tietoani palapeleistä. Palapeliharrastus on tuonut mukanaan myös uusia ystäviä ja tuttavia, kun olen vaihtanut, myynyt ja ostanut palapelejä muilta harrastajilta. 

Lautapelit ovat rantautuneet omaan talouteeni ensin kaverieni kautta, joiden kanssa järjestetty lauta- ja korttipeli-päiviä tai iltoja. Näin olen päässyt tutustumaan moniin erilaisiin peleihin. 

Innostus palapeleihin ei ole hiipunut, päinvastoin!