Palapelikauppa Pieni Harrastepuoti: Rakkaudesta palapeleihin ja rakentamiseen, leikin iloa unohtamatta!

Olen Emilia, Pienen Harrastepuodin kauppias. Perustin Pienen Harrastepuoti -palapelikaupan vuoden 2022 alussa, koska rakastan palapelejä ja haluan tarjota mukavan palapelihetken myös sinulle, teet sitten yksin, lapsen kanssa tai vaikkapa ystävien seurassa. Ensin oli verkkokauppa ja joulukuussa 2022 avasin kivajalkapuodin Malmille Helsinkiin.

Monta syytä tehdä palapelejä: Palapelien kokoaminen rauhoittaa ja laskee stressiä. Yhdessä tehdessä tulee juteltua ja aika kuluu kuin siivillä. Palapelit on suosittua taukopuuhaa myös työpaikoilla.

Palapelikaupan valikoimaan kuuluu tekemistä kaiken ikäisille, ensipeleistä aina useamman tuhannen palan palapeleihin. Myös muotopalapelit ja 3D-palapelit kuuluvat valikoimaan. Kokoamisen iloa täydentää Wasgij, Krypt- ja Exit-palapelit.

Tilaukset toiveiden mukaan

Tilaan palapelejä teidän toiveiden mukaan niin, että kimppatilauksena rahtikulut tulevat mahdollisimman pieniksi ja ulkomailta tulevien pelien hinnat pysyvät kohtuullisina. 

Kimppatilaksista tiedotan Pieni Harrastepuoti -Facebook-sivulla, mutta voit olla yhteydessä myös yhteydenotto-lomakkeen kautta ja kertoa toiveesi. Jos etsit jonkin tietyn aiheen tai valmistajan palapeliä, ota rohkeasti yhteyttä. Sähköpostia voit laittaa pieniharrastepuoti(at)gmail.com.

Tutustu puodin blogiin

Lue myös Pienen Harrastepuodin blogia, sillä siellä on palapeliharrastajien ja esimerkiksi työhyvinvointivalmentaja Katja Virran haastattelu sekä vinkkejä ja juttuja siitä, miten muut kokoavat palapelejä ja mitkä ovat heidän lempiaiheitaan palapeleissä. 

Lue tarkemmin Pienen Harrastepuodin perustajasta.

Yhteystiedot sekä yhteydenottolomake.

Verkkokaupan käyttöehdot.

Verkkokaupan tietosuojakäytäntö.

Tilaa Pieni Harrastepuoti -palapelikaupan uutiskirje, joka ilmestyy korkeintaan kerran kuukaudessa. Uutiskirjeessä kerrotaan ennakkotilauksista, uutuuksista ja tarinoita palapeliharrastuksesta.