Ravensburger 500p An Evening walk

11,95  sis. alv 24%

30pv alin hinta: 11,95 .

An Evening Walk vie palapelin kokoajan iltakävelylle Pariisiin.
500 palaa
Valmis koko 49 x 36 cm.
Valmistaja Ravensburger.

Varasto loppu

Evening walk palapeli 500 palaa vie iltakävelyllä ranskalaisille kaduille Pariisiin. Eiffel-torni näkyy edessä ja nainen kävelee koirineen sinne päin. Kukkakauppias kukkineen ja hedelmineen on laittanut myytävät tuotteet tarjolle. Citroen ovat katukuvan automerkki.

Kuvittaja Dominic Davison on kuvannut Pariisin katuja ja elämää yksityiskohtaisesti ja palapelin kokoajaa ajatellen tarjoten monia monia kiinnekohtia, joihin kootessa voi paloja kohdistaa.

Ravensburgerin valmistamat pelit haluavat tarjota hienon palapelivalikoiman palapeleistä pitäville: ihanat maisemat, kuuluisat kaupungit, lemmikit, villieläimet ja taide, supersankarit ja piirroskuvitukset, 3D-palapelit.

Ravensburger on valmistanut palapelejä vuodesta 1891. Tutustu Ravensburgerin tuotteisiin ja löydä mukavaa ajanvietettä.

Maisema-aiheiset palapelit löytyy omalta sivultaan. Myös muihin koottaviin palamäärässä 1000 palaa ja suuriin palapeleihin palamäärissä 1500-5000 palaa ja löydä innostavaa ajanvietettä.

Evening walk palapeli 500 palaa pelin kokoamista, siirtämistä ja säilyttämistä helpottaa alustat, joita voi siirtää ja palapelimatot, jotka saa rullalle ja pois pöydältä tarpeen tullen.

Pienen Harrastepuodin lahjakortti on turvallinen lahja, koska lahjansaaja voi itse valita kaupan tuotteista sopivat tai sopia kauppiaan kanssa, minkälaiset aiheet tai esimerkiksi palamäärät saaja lahjaan toivoo.

 

Paino 0,5 kg (kilogramma)
Shopping Cart
Scroll to Top