Pieces & Peace 1000p A la Cuisine

21,95  sis. alv 24%

30pv alin hinta: 21,95 .

Iloista kokkailua ja salaatin tekoa Marie Boiseaun kuvittamassa palapelissä.
1000 palaa
Valmis koko 69 x 47.80 cm
Valmistaja Pieces & Peace

Varasto loppu

A la Cuisine palapeli 1000 palaa on Marie Boiseaun kuivittama kokkailuaiheinen värikäs kuvitus, jossa punaposkinen nainen kokkailee keittiössään.

Keittiöpalapelin hyväntuulinen kuvitus innostaa kokoamaan tämän pelin.

Ranskalainen Pieces & Peace valmistaa korkealaatuisia palapelejä. Palat menevät nätisti vain omille paikoilleen ja palojen pinta on himmeä. Valmistaja lahjoittaa 1 euron jokaisesta myydystä palapelistä.

Marie Boiseaun kuvittaman palapelin lisäksi tutustu myös muihin palapelikaupan 500-palaisiin ja 1000-palaisiin löydä innostavaa koottavaa.

Kaikki taidepalapelit löydät kootusti samalta sivulta.

A la Cuisine palapeli 1000 palaa kokoamista ja siirtämistä helpottaa rullattava tai kova alusta, jossa keskeneräistä peliä on helppo siirtää ja säilyttää. Tutustu alustoihin ja esimerkiksi lajittelukaukaloihin palapelitarvikkeita esittelevällä sivulla.

Lahjaideat -sivuilla löydät mitä ihanimmat lahjat päivänsankarille tai esimerkiksi opinnoistaan valmistuneelle. Palapelikorvakorut, 3D-palapelit, kangaskassit, mukit ja esimerkiksi Exit-palapelit ovat mukava muistaminen.

Myös palapelikaupan lahjakortti joko myymälään tai verkkokauppaan on varmasti mieleinen lahja. Verkkokaupaan käyvän lahjakortin saat suoraan sähköpostiin.

Marie Boiseau kuvittaa mielellään ihmisiä värikkäissä ympäristöissään. Linkki vie Pieces & Peacen kuvittajia esittelevälle sivulle.

Paino 0,9 kg (kilogramma)
Shopping Cart
Scroll to Top