Jumbo 1500p JvH: The Retirement Home

19,95  sis. alv 24%

30pv alin hinta: 19,95 .

Jan van Haasteren 1500 palan palapeli, aiheena vanhainkoti.

Jan van Haasteren palapelit ovat kuviltaan paljon pieniä yksityiskohtia sisältäviä, ne ovat värikkäitä ja niissä on huumoria. Hahmot ovat joutuneet mitä ihmeellisimpiin kiipeleihin ja Jan van Haasteren palapelit ovat mitä kivointa kookkovaa. Näiden palapelien äärellä viihtyy vaikka koko perhe.

Valmiin palapelin koko on 90 x 60 cm. Jan van Haasteren palapelit valmistaa Jumbo.

Varasto loppu

Jan van Haasteren vanhainkoti (The Retirement Home) on 1500 palan palalapeli, jossa päästään tutustumaan vanhainkodin tapahtumiin. Ja huh, mitä kaikkea siellä tapahtuukaan!

Jan van Haasteren on hollantilainen pila- ja sarjakuvapiirtäjä, joka tunnetaan hullunhauskoista palapelikuvituksista. Jan van Haasteren hahmot ovat kaikki ilmeeltään persoonallisia, mikä tekee palapelin tekemisestä viihdyttävää. Jotkut hahmot löytyvät kaikista Jan van Haasteren peleistä.

Jan van Haasteren vanhainkoti sopii myös esimerkiksi työpaikalle yhteispalapeliksi tai koko perheen yhteiseksi ajanvietteeksi.

Tutustu kaikkiin Jan van Haasteren palapeleihin palakoossa 150-30200 palaa. Vuoden 2024 uutuus Leipomo (The Bakery), jossa on 2000 palaa. Leipomo löytyy myös 1000-palaisena.

Palapelimatot, palapelialustat ja palojen lajittelukaukalot löydät Palapelitarvikkeet-sivulta. Sivulta löydät myös palapelisalkun, jossa on erillinen alusta kokoamiselle. Salkussa voit säilyttää ja siirtää peliä turvallisesti.

Paino 1,4 kg (kilogramma)
Shopping Cart
Scroll to Top