Jumbo 1000p JvH The Dogshow

15,95  sis. alv 24%

30pv alin hinta: 15,95 .

Jan van Haasteren Dogshow-palapeli vie koiranäyttelyyn. Ja kuten yleensäkin, Jan van Haasteren Koiranäyttelyssä sattuu ja tapahtuu vaikka mitä.

Valmiin palapelin koko 69 x 49 cm.
1000 palan palapeli
Ikäsuositus 12+
Valmistaja hollantilainen Jumbo.

Varasto loppu

Jan van Haasteren The Dogshow eli Koiranaäyttely on 1000 palan palapeli.

Palapelin valmistaja Jumbo on hollantilainen yritys, joka tunnetaan erityisesti palapeleistä. Yritys perustettiin vuonna 1853 ja se on yksi Euroopan johtavista pelien valmistajista.

Jumbo on erityisen tunnettu laadukkaista ja monipuolisista palapeleistään. He valmistavat palapelejä eri kokoisina, aiheilla ja vaikeustasoilla, joten tekemistä löytyy eri-ikäisille ja eri taitotasoille.

Jan van Haasteren The Dogshow -palapeli on julkaistu jo aiemmin, mutta nyt sitä valmistetaan jälleen. Koiranäyttely-palapelin kuvittaja Jan van Haasteren on tunnettu hollantilainen taiteilija, joka on erityisen tunnettu humoristisista ja yksityiskohtaisista piirroksistaan. Hänen palapelinsä ovat saavuttaneet suosiota ympäri maailmaa.

Van Haasteren tunnetaan erityisesti kuvista, joissa on paljon yksityiskohtia, huumoria ja piilotettuja kohtia, jotka tekevät palapeleistä haastavia ja viihdyttäviä. Palapeli on hyvä seurapeli yhdessä perheen tai ystävien kanssa tehtäväksi.

Jan van Haasterenin aikuisten palapelit ovat olleet suosittuja palapelien harrastajien keskuudessa, jotka arvostavat hänen kuvituksiensa yksityiskohtia, huumoria ja värikkäitä kuvia. Hänen palapelinsä ovat usein tunnistettavissa vilkkaista ja leikkisistä kohtauksistaan sekä hänen tyylikkäästä allekirjoituksestaan, joka löytyy usein palapelin kuvista.

Jan van Haasterenin palapelit ovat tulleet tunnetuiksi sekä haasteellisina että viihdyttävinä palapelivaihtoehtoina, jotka tarjoavat sekä hauskanpidon että aivojumpan palapelien harrastajille.

Tutustu Pienen Harrastepuodin Jan van Haasteren palapeleihin ja innostu hauskoista yksityiskohdista.

Paino 0,9 kg (kilogramma)
Shopping Cart
Scroll to Top