Gibsons 1000p Through the Seasons

16,95  sis. alv 24%

30pv alin hinta: 16,95 .

Tässä Janice Daughtersin kuvittamassa Neljä vuodenaikaa 1000 palan palapelissä näkyy kaikki vuodenajat kukkineen ja eläimineen.

Valmis koko 68 x 49 cm

Valmistaja brittiläinen Gibsons

Varasto loppu

Through the Seasons palapeli on Gibsonsin 1000-palainen, jonka kuvassa neljä vuodenaikaa.

Neljä vuodenaikaa- palapelin kuva esittelee luontoa jokaisen neljän vuodenajan läpi: Keväällä karitsat, piput ja kanit, kesällä lehmät, hylkeet ja kukkivat niityt, syksyllä pensaikkoon kätketyt aarteet sekä keskitalven  pöllöt, peurat ja kettut.

Tämän 1000 palan palapelin on maalannut taiteilija Janice Daughters.

Gibson on brittiläinen palapelimerkki, jonka palapelit ovat ihastuttaneet jo vuosikymmeniä. Palat eivät kiillä ja menevät vain omille paikoilleen. Palakokonaisuuksia on helppo siirtää, koska palat istuvat hyvin toisiinsa.

Through the Seasons palapeli ja muut Gibsonsin palapelit löytyvät kootusti samalta sivulta. Kesään liittyvät palapelit löydät kootusti samalta sivulta.

Erityisesti aikuisille sopivat palapelit tarjoavat vaihtelevan määrän paloja ja mahtavan määrän eri aiheita. Mietitkö, missä säilytät juuri tekekeillä olevaa palapeliä tai missä säilytät lajiteltuja paloja? Tutustu erilaisiin kokoamista ja siirtämistä helpottaviin alustoihin ja lajitteluun sopiviin kaukaloihin palapelitarvikkeita esittelevällä sivulla.

Paino 0,9 kg (kilogramma)
Shopping Cart
Scroll to Top