Gibsons 1000p London Gallery

16,95  sis. alv 24%

30pv alin hinta: 16,95 .

Pidä silmäsi auki kaikkien viehättävien yksityiskohtien varalta, jotka Josie Shenoy on piilottanut tähän Lontoo-aiheiseen palapeliin. Huomaatko Henryn 8. vilkuttavan Hampton Court Palacen ikkunasta tai apinan kiipeämässä Lontoon Toweriin?

1000 palaa

Valmis koko 68 x 49 cm

Valmistaja brittiläinen Gibsons

Varasto loppu

London Gallery palapeli on Gibsonsin 1000-palainen, jonka kuvassa pääset tutustumaan Lontoon ikonisiin maamerkkeihin.

Lontoon galleria -palapelin kuvakollaasissa on kuvakehysnäkymät Lontoon nähtävyyksiin, Josie Shenoyn piirrosmaiseen tyyliin.

Gibson on brittiläinen palapelimerkki, jonka palapelit ovat ihastuttaneet jo vuosikymmeniä. Palat eivät kiillä ja menevät vain omille paikoilleen. Palakokonaisuuksia on helppo siirtää, koska palat istuvat hyvin toisiinsa.

London Gallery palapeli ja muut Gibsonsin palapelit löytyvät kootusti samalta sivulta. Matkailuun liittyvät palapelit löydät kootusti samalta sivulta ja taidepalapelit kootusti omalta sivultaan.

Erityisesti aikuisille sopivat palapelit tarjoavat vaihtelevan määrän paloja ja mahtavan määrän eri aiheita. Mietitkö, missä säilytät juuri tekekeillä olevaa palapeliä tai missä säilytät lajiteltuja paloja? Tutustu erilaisiin kokoamista ja siirtämistä helpottaviin alustoihin ja lajitteluun sopiviin kaukaloihin palapelitarvikkeita esittelevällä sivulla.

 

Paino 0,9 kg (kilogramma)
Shopping Cart
Scroll to Top