Gibsons 1000p Feline Frenzy

16,95  sis. alv 24%

30pv alin hinta: 16,95 .

Suloiset kissanpennut ovat innostuneet hienosti katetusta pöydästä, kermakakusta ja kukkamaljakoista. Mitä kaikkea ehtii sattua ennen kuin joku saapuu paikalle?

Valmis koko 68 x 49 cm

Valmistaja brittiläinen Gibsons

Varasto loppu

Feline Frenzy palapeli on Gibsonsin 1000-palainen kissapalapeli. Kissat ovat saaneet temmeltää keskenään, joten pydälle katetut teekupit saavat kyytiä ja kukkamaljakot ovat vaarassa. Saa nähdä, miten kermakakulle käykään!

Gibson on brittiläinen palapelimerkki, jonka palapelit ovat ihastuttaneet jo vuosikymmeniä. Palat eivät kiillä ja menevät vain omille paikoilleen. Palakokonaisuuksia on helppo siirtää, koska palat istuvat hyvin toisiinsa.

Feline Frenzy palapeli ja muut Gibsonsin palapelit löytyvät kootusti samalta sivulta. Kesään liittyvät palapelit löydät kootusti samalta sivulta.

Erityisesti aikuisille sopivat palapelit tarjoavat vaihtelevan määrän paloja ja mahtavan määrän eri aiheita. Mietitkö, missä säilytät juuri tekekeillä olevaa palapeliä tai missä säilytät lajiteltuja paloja? Tutustu erilaisiin kokoamista ja siirtämistä helpottaviin alustoihin ja lajitteluun sopiviin kaukaloihin palapelitarvikkeita esittelevällä sivulla.

Paino 0,9 kg (kilogramma)
Shopping Cart
Scroll to Top