Eeboo 1000p Green Kitchen

29,50  sis. alv 24%

30pv alin hinta: 29,50 .

Eeboon Vihreä keittiö on virkistävän raikas kuva, jossa yksityiskohdat helpottavat kokoamista.
1000 palaa
Koko 58,4 x 58,4 cm.
Valmistaja Eeboo

Varasto loppu

Eeboo Vihreä keittiö palapeli (Green Kitchen) on Eeboon neliön mallinen 1000-palainen. Kuvassa kissa nukkuu kopassa ja koira katselee kohti palojen pelaajaa. Vihreän keittiön kontrastina toimii punaiset tuolit, siniset kulhot ja oranssit hedelmät. Kukkakimput, kasvit ja esineet tuovat kuvaan yksityiskohtia.

Eeboo on amerikkalainen palapelimerkki.

Eeboo Vihreä keittiö palapeli on mitä ihanin lahja vaikkapa syntymäpäivälahjaksi tai hääparille, joka tykkää viettää aikaa yhdessä.

Kaikki Eeboon palapelit löytyvät kootusti valmistajan mukaan. 1000-palaiset on palamäärältään suosituin koko ja tässä palapäärässä löytyy mahtava kuvavalikoima ja valmistajiakin on Pohjois-Amerikkaa myöten.

Aikuisille valitusta valikoimasta löydät erilaisia palamääriä ja vaihtelevia kuvia myös sinulle, joka haluat tehdä palapelin nopeasti tai haluat keskittyä kokoamiseen monen tuhannen palan verran.

Lahjaideat-sivulta löydät esimerkiksi Liisa Ihmemaassa ja Star Wars -mukit sekä Disney Stitch-puupalapelin ja kissa-aiheisen puisen palapelin sekä palapeli-korvakorut ja -avaimenperät.

Paino 0,9 kg (kilogramma)
Shopping Cart
Scroll to Top