Bluebird 500p Fort of Bard Italy

10,95  sis. alv 24%

30pv alin hinta: 10,95 .

Bardin linnake Italian upeissa maisemissa.

500 palaa
Valmis koko 47.8 x 34.2 cm
Valmistaja Bluebird Puzzle

Varasto loppu

Fort of Bard palapeli on Bluebirdin 500-palainen maisemapalapeli, jossa komeilee Bardin linnake. Italialainen Aostan laakson sisäänkäynnillä sijaitseva Bardin linnake sijaitsee kapeassa rotkossa Dora Baltea -joen yläpuolella. Sitä on käytetty vuosituhansien ajan Italian ja Ranskan välisen historiallisen reitin hallintaan. Nykyiset linnoitukset rakensi Savoijin Charles Albert vuosina 1830–1838.

Maisema on mukava koottava, koska Bluebirdin palat ovat silkkisen himmeät. Paloissa on tavallinen leikkaus. Tutustu myös muihin palapelikaupan 500-palaisiin sekä muihin palapelikokoihin lasten ensipeleistä tuhansien palojen peleihin.

Palapelien alle sopivat alustat ja esimerkiksi palojen lajitteluun suunnittelut kaukalot löytyvät palapelitarvikkeita esittelevältä sivulta.
Fort of Bard palapeli ja kaupan koko valikoiman ja uutuudet löydät linkkien kautta, jotka löytyvät palapelikaupan etusivulta.

Jos etsit juhlan sankarille sopivaa lahjaa, löytyy lahjaideoiden joukosta mukeja, avaimenperät, palapelikoruja, CreArt-taidesetin ja esimerkiksi puisia palapelejä. Myös palapelikaupan lahjakortti on hyvä idea, koska silloin lahjan saaja pääsee itse valitsemaan toiveidensa mukaisen lahjan.

 

Paino 0,5 kg (kilogramma)
Shopping Cart
Scroll to Top