Bluebird 1500p Grand Canal Venice

16,95  sis. alv 24%

30pv alin hinta: 16,95 .

Auringonlasku Venetsiassa on kaunis kuva koottavaksi. Ihana tunnelma ja paljon yksityiskohtia, jotka helpottavat kokoamista.

1500 palaa
Valmis koko 85 x 61 cm
Kuvitus David Maclean
Valmistaja Bluebird Puzzle

Varasto loppu

Grand Canal Venice palapeli on Bluebirdin 1500-palainen Venetsia-palapeli. Kuvassa laskeva aurinko värjää kanaalin veden keltaisen sävyihin. Värikkäät talot kertovat venetsialaista historiaa. Taustalla näkyy Basilica di San Marco.

Kuvassa löytyy paljon yksityiskohtia, jotka auttavat kokoamisessa. Bluebirdin kiiltämättömät palat lisäävät kokoamisen iloa.

Bluebirdin palat ovat silkkisen himmeät ja niissä on tavallinen leikkaus. Tutustu myös muihin 1000-palaisiin sekä palapelikaupan 500-palaisiin ja muihin palapelikokoihin lasten ensipeleistä tuhansien palojen peleihin.

Grand Canal Venice palapeli ja muut pelit on kiva koota kovan tai rullattavan alustan päälle. Alustalla keskeneräinen peli on helppo siirtää ja säilyttää. Palapelien alle sopivat alustat ja esimerkiksi palojen lajitteluun suunnittelut kaukalot löytyvät palapelitarvikkeita esittelevältä sivulta.

Kaupan koko valikoiman ja uutuudet löydät palapelikaupan etusivulta.

Jos etsit juhlan sankarille sopivaa lahjaa, löytyy lahjaideoiden joukosta mukeja, avaimenperät, palapelikoruja, CreArt-taidesetin ja esimerkiksi puisia palapelejä. Myös palapelikaupan lahjakortti on hyvä idea, koska silloin lahjan saaja pääsee itse valitsemaan toiveidensa mukaisen lahjan.

Paino 1,5 kg (kilogramma)
Shopping Cart
Scroll to Top