Bluebird 1000p Positano Italy

13,95  sis. alv 24%

30pv alin hinta: 13,95 .

Tämä peli vie sinut lämpimälle matkalle Italian Positanoon.
1000 palaa

Valmis koko 69 x 47.8 cm
Valmistaja Bluebird Puzzle

Varasto loppu

Positano Italy palapeli on ranskalaisen Bluebirdin 1000-palainen. Italian lempeässä ilta-auringossa Positano näyttää kauniilta ja lämpimältä. Pöydä on katettu valmiiksi. Meri läikkyy turkoosina. Kaikki 1000 palaa vie sinut matkalle Italian lämpöön.

Bluebirdin palat ovat silkkisen himmeät ja niissä on tavallinen leikkaus. Tutustu myös muihin 1000-palaisiin sekä palapelikaupan 500-palaisiin ja muihin palapelikokoihin lasten ensipeleistä tuhansien palojen peleihin.

Positano Italy palapeli ja muut pelit on kiva koota kovan tai rullattavan alustan päälle. Alustalla keskeneräinen peli on helppo siirtää ja säilyttää. Palapelien alle sopivat alustat ja esimerkiksi palojen lajitteluun suunnittelut kaukalot löytyvät palapelitarvikkeita esittelevältä sivulta.

Kaupan koko valikoiman ja uutuudet löydät palapelikaupan etusivulta.

Jos etsit juhlan sankarille sopivaa lahjaa, löytyy lahjaideoiden joukosta mukeja, avaimenperät, palapelikoruja, CreArt-taidesetin ja esimerkiksi puisia palapelejä. Myös palapelikaupan lahjakortti on hyvä idea, koska silloin lahjan saaja pääsee itse valitsemaan toiveidensa mukaisen lahjan.

Paino 0,9 kg (kilogramma)
Shopping Cart
Scroll to Top