Bluebird 1000p Collected

13,95  sis. alv 24%

30pv alin hinta: 13,95 .

Keräilijän hyllystä löytyy ihania aarteita ja vintagea. Tämän palapelin kokoamisen voit aloittaa vaikka jostain yksityiskohdasta, vaikka sinisävyisistä ruukuista.

1000 palaa
Valmis koko 69 x 47.80 cm
Kuvitus Bigelow Illustrations
Valmistaja Bluebird Puzzle

Varasto loppu

Keräilijän hylly palapeli (Collected) on ranskalaisen Bluebirdin 1000-palainen. Kuvassa hyllyt ovat täynnä tavaraa: kirjoja, ruukkuja pöytävalaisimia, koriste-esineitä ja  kehyksiä.

Bluebirdin palat ovat silkkisen himmeät ja niissä on tavallinen leikkaus. Tutustu myös muihin 1000-palaisiin sekä palapelikaupan 500-palaisiin ja muihin palapelikokoihin lasten ensipeleistä tuhansien palojen peleihin.

Keräilijän hylly palapeli ja muut palapelit on kätevä koota alustan päälle. Palapelien alle sopivat kovat ja rullattavat alustat ja esimerkiksi palojen lajitteluun suunnittelut kaukalot löytyvät palapelitarvikkeita esittelevältä sivulta.
Kaupan koko valikoiman ja uutuudet löydät palapelikaupan etusivulta.

Jos etsit juhlan sankarille sopivaa lahjaa, löytyy lahjaideoiden joukosta mukeja, avaimenperät, palapelikoruja, CreArt-taidesetin ja esimerkiksi puisia palapelejä. Myös palapelikaupan lahjakortti on hyvä idea, koska silloin lahjan saaja pääsee itse valitsemaan toiveidensa mukaisen lahjan.

Paino 0,9 kg (kilogramma)
Shopping Cart
Scroll to Top