Lautapelit, muistipelit, korttipelit 

Koko perheen lautapelit, muistipelit, korttipelit ja seurapelit on suosittua ajanvietettä, sillä peleihin on helppo uppoutua. 

Pienen Harrastepuodin lautapeli- ja muut pelivalikoimat ovat vielä pieniä. Otan mielelläni toiveita vastaan, mitkä lasten-, aikuisten- tai perhepelit olisi mieleisiä. Voit laittaa toiveita yhteydenottolomakkeella, Facebookissa Pienen Harrastepuodin sivujen kautta tai sähköpostitse pieniharrastepuoti (at) gmail.com.

Henna Adelin kuvittama Ihanat eläimet -muistipeli sisältää 16 korttiparia. Disneyn muistipelin korteissa on tuttuja hahmoja Disneyn animaatioelokuvista ja satukirjoista. Muistipeli innostaa myös vanhempaa väkeä, sillä muistipelin pelaaminen virkistää muistia. Kokeilkaa vaikka.

Harry Potter ja Star Wars -pelikortit on helppo ottaa mukaan vaikka automatkalle tai lomamatkalle. Korttipeli virkistää muistia, kuten muistipelitkin, ja auttaa keskittymään yhteen asiaan. Myös ruutuaika vähenee kun aika kuluu pelin parissa.

Ravensburger Star Wars Villainous: Power of the Dark Side -lautapelissä jokainen pelaaja hallitsee yhtä viidestä Star Wars -hahmosta: Darth Vader, Asajj Ventress, Kylo Ren, Moff Gideon tai kenraali Grievous. Jokaisella pelaajalla on oma konnapakkansa, kohtalopakkansa, pelaajalauta ja 3D-hahmo. Lautapelit on mitä parasta ohjelmaa illanviettoon.