Lautapelit ja muut pelit

Koko perheen lautapelit on suosittua ajanvietettä ja varsinkin syksyllä ja talvella lautapeleihin on helppo uppoutua. Pienen Harrastepuodin lautapeli- ja muut pelivalikoimat ovat vielä pieniä. Otan mielelläni toiveita vastaan, mitkä lasten-, aikuisten- tai perhepelit olisi mieleisiä. Voit laittaa toiveita yhteydenottolomakkeella, Facebookissa Pienen Harrastepuodin sivujen kautta tai sähköpostitse pieniharrastepuoti (at) gmail.com.

Bangkok-korttipeli on strategiapeli. Pelin tavoite: Rakennat oman kelluvan marketin. Valitse satamassa edullisimmat veneet ja tavarat ja sijoitta ne viisaasti markkinoille. Pelaaja, joka tekee tuottoisimman sopimuksen, voittaa pelin.

Ravensburger Star Wars Villainous: Power of the Dark Side -lautapelissä jokainen pelaaja hallitsee yhtä viidestä Star Wars -hahmosta: Darth Vader, Asajj Ventress, Kylo Ren, Moff Gideon tai kenraali Grievous. Jokaisella pelaajalla on oma konnapakkansa, kohtalopakkansa, pelaajalauta ja 3D-hahmo.

Muumi Junior Labyrintti-pelissä Muumipeikko, Pikku Myy ja kaikki muut tutut hahmot Muumilaaksosta piilottelevat labyrintissa ja odottavat, että heidät löydetään.

Ravensburgerin Exit-pulmapalapeli Kierros Lontoossa (The Circle in London) on 919 palaa. Tämän palapelin pulmaa ratkaistessa kokoaja pääsee miettimään, onko kaikki palat mahdollista laittaa paikoilleen ja löytyykö pulman ratkaisu.

Vuoden Perhepeli 2022 -kilpailun voittaja: Pelaa kuin Miljonääri -lautapeli vie sinut rahoitusmarkkinoiden syövereihin.