Lahjaideoita

Tälle sivulle olen kerännyt palapelit, lautapelit ja Poppikin värityspaperit, jotka sopivat lahjaksi esimerkiksi 

ystävänpäivänä tai syntymäpäivälahjaksi! Trevellen ja Cavallinin Vintage Puzzlesin palapelit ilahduttavat varmasti saajaa. Näiden palapelien palat on pakattu kangaspussiin. Myös Star Wars Villainous ja Muumi Junior Labyrintti -lautapelit nyt verkkokaupassa.

Pienet palapelit sopivat lahjaksi hänelle, jolle palapelit eivät ole ennestään tuttuja tai vain palapelin aihe on tärkeä. 

Pintoon 24 palan palapelit (3D-palapelit) ovat valmiina kestäviä käyttöesineitä, sillä palat ovat kestävää muovia. 

Ravensburgerin 99 palan Escape ja Puzzle Moment -sarjan palapelit ovat valmiiksi sievässä rasiassa: papukaija, Eiffel-torni ja You are amy missing Piece ovat aiheina sellaisia, että ne sopivat moneen makuun. Nämä pienet palapelit ovat valmiiksi sievissä rasioissa.

Cavallinin Vintage Puzzlen vanha opetustaulu -palapelit ovat kauniissa sylinterin mallisessa rasiassa. Cavallinin palapeleissä on 1000 palaa. Cavallinin palapelien palat on pakattu kangaspussiin. Jos haluat jonkin tietyn aiheen, laita sähköpostia pieniharrastepuoti (at) gmail.com, niin tilaan toivomasi aiheen.

Harry Potterin ystäville on varmasti mieluinen Clementonin pakkaus, jossa on kolme 1000 palan palapeliä. Tästä lahjasta riittää iloa pitkäksi aikaa! 3D-palapelit löydät 3D-palapelit sivulta.