Lahjaideoita

Tälle sivulle olen kerännyt palapelit, jotka sopivat lahjaksi esimerkiksi 

ystävänpäivänä, äitienpäivänä, isänpäivänä, valmistujaisiin tai syntymäpäivälahjaksi! Uutuutena Cavallinin Vintage-palapeli, Biisoni-puupalapeli ja Ravensburgerin 99-palaiset Puzzle Moment -palapelit.

Pienet palapelit sopivat lahjaksi hänelle, jolle palapelit eivät ole ennestään tuttuja tai vain palapelin aihe on tärkeä. 

Pintoon 24 palan palapelit (3D-palapelit) ovat valmiina kestäviä käyttöesineitä, sillä palat ovat kestävää muovia. 

Ravensburgerin 99 palan Puzzle Moment -sarjan palapelit ovat valmiiksi sievässä rasiassa: papukaija, Eiffel-torni, kustomoitu auto ja You are amazing ovat aiheina sellaisia, että ne sopivat moneen makuun. Nämä pienet palapelit ovat valmiiksi sievissä rasioissa.

Cavallinin Vintage Posters eli vanha opetustaulu -palapeli on kauniissa sylinterin mallisessa rasiassa, joten sekin sopii lahjaksi sellaisenaan. Palapelissa on 1000 palaa.

Vai olisiko Eco Woodin Biisoni-palapeli pieni muistaminen? Siinä on vain 11 palaa ja valmis palapeli on sievä taideteos.

Harry Potterin ystäville on varmasti mieluinen Clementonin pakkaus, jossa on kolme 1000 palan palapeliä. Tästä lahjasta riittää iloa pitkäksi aikaa!