Kokoa kämmeneen mahtuva 3D-palapeli

12.04.2022

Ensimmäinen Pienen Harrastepuodin -blogitekstissä tutustutan teidät Pintoon 3D-avaimenperäpalapelin kokoamiseen. Katso 24 palan palapelin kuvalliset kokoamisohjeet ja vinkit avaimenperän kasaamiseen. 

Palapeliharrastajan sorminäppäryys pääsee testiin, kun 3D-palapelien valikoimaan tuli koottavat 24-palaiset avaimenperät. Avaimenperä on edullinen tapa kokeilla, olisiko 3D-palapelit sinun juttusi. Pintoon avaimenperän saat alle kympillä ja vähän isomman Pokémon-palapelipallon alle 13 eurolla.

Pintoon palapelissä on siis 24 palaa ja kuoseja löytyy useampi. Pakkauksessa on ohjeet palapelin kokoamiseen. Kaikkien palojen takana on numerot, jotka auttavat kokoamisessa. Palapelin palat ovat vahvaa muovia, joten avaimenperä kestää myös käyttöä. Testasin. 

5 vinkkiä: Näin kokoat Pintoo-avaimenperän

1. Tarkista, että laatikosta löytyy kaikki palat, avaimenperä ja "napa", johon kiinnität avaimenperän ketjun.

2. Etsi neljä ensimmäistä palaa. Voit lajitella myös muut palat jo numerojärjestykseen, jos haluat helpottaa avaimenperän kokoamista. Älä hukkaa paloja!

3. Kolmannen palan jälkeen laita "napa" paikoilleen. 

4. Paloista alkaa muodostua pallo. Kun asennat viimeisä paloja, esimerkiksi pinseteistä voi olla apua. Älä hermostu viimeisen palan kanssa, se on aika napakka.

5. Viimeiseksi kiinnitä ketju palloon. Sitten vain avaimenperä ahkeraan käyttöön! 

 

Kirjoittaja on Pieni Harrastepuodin kauppias, joka rakastaa palapelien kokoamista ja haluaa tarjota saman kokemuksen myös muille. 

Pieni Harrastepuoti -verkkokaupan etusivulta löydät puodin uutuudet. Palapeliuutuudet löydät myös  kivijalkaliikkeestä, joka sijaitsee osoitteessa Kotinummentie 4D, 00700 Helsinki.

Pienen Harrastepuodin kaikki blogit, vinkit, haastattelut ja palapelitestit, löydät täältä. 

Seuraa Pientä Harrastepuotia Facebookissa ja Instagramissa nimellä @pieniharrastepuoti