Palapelit ja rakkaus palapelien kokoamiseen takaa, että Pieni Harrastepuoti tarjoaa laadukkaat palapelit mahdollisimman edulliseen hintaan. Tilaamme palapelejä myös toiveiden mukaan. Valikoimassa palapeliuutuudet, palapelitarvikkeet, lautapelit, muita harrastustarvikkeita ja Cobi-rakennussarjat.

Uutuudet verkkokaupassa

Palapelejä juuri sinulle

Pieni Harrastepuoti -verkkokauppa haluaa tarjota mukavan palapelihetken sinulle, teet sitten palapelit yksin, lasten kanssa tai vaikkapa ystävien seurassa. Monen mielestä palapelin kokoaminen rauhoittaa ja laskee stressiä. Jos kokoat palapeliä yhdessä muiden kanssa, tehdessä tulee juteltua ja aika kuluu kuin siivillä. Kokoamisen iloa täydentää Cobi-rakennussarjat.

Olen Emilia ja Pienen Harrastepuodin kauppias ja olen valinnut kauppaan palapelit niin, että tekemistä löytyy kaiken ikäisille, ensipeleistä ja -leluista aina useamman tuhannen palan palapeleihin. Myös 3D-palapelit kuuluvat valikoimaan. Palapeliuutuudet löydät heti etusivulta. 

Tilaan palapelejä teidän toiveiden mukaan niin, että yhteistilauksena rahtikulut tulevat mahdollisimman pieniksi ja ulkomailta tulevien pelien hinnat pysyvät kohtuullisina. Kimppatilaksista tiedotan Pieni Harrastepuoti -Facebook-sivulla, mutta voit olla yhteydessä myös yhteydenotto-lomakkeen kautta ja kertoa toiveesi. Jos etsit jonkin tietyn aiheen tai valmistajan palapeliä, ota rohkeasti yhteyttä. Sähköpostia voit laittaa pieniharrastepuoti(at)gmail.com. 

Opastan ja autan mielelläni. 

Pieni Harrastepuoti -verkkokaupan valikoimaan kuuluu palapelit niin Euroopasta kuin Pohjois-Amerikastakin. Palapelien valmistajia ovat esimerkiksi Eeboo, All Jigsaw Puzzle, Cavallini, Cobble Hill, Heye, Eurographics, Master Pieces, Ravensburger, Jumbo, Star Puzzle, Nova Puzzle, Otter House, Clementoni, Castorland, Trefl, Nathan ja Grafika. Eniten valikoimaa löytyy 1000 palan ja 500 palan palapeleistä

Lahjaideoita-sivulta löydät Pintoon 24 ja 54 palan palapelit, Ravensburgerin Escape ja Puzzle Moment -palapelit sekä esimerkiksi Cavallinin Vintage Puzzle -palapelit.

Mielessä lahja ystävälle tai asiakkaalle? Lähetän ostokset suoraan vastaanottajalle toivomasi viestin kera. Tarjoan kuljetusta toimitusmaksua vastaan Helsingin ja Tuusulan alueella.

Lisää verkkokaupan taustasta voit lukea Tietoa yrityksestä-sivulta. 

Tutustu myös Pieni Harrastepuodin blogiin, jossa juttuja palapelien harrastajista, tuotevinkkejä, palapeliuutuudet ja vähän asiantuntijan kertomaakin. 

Alennus- ja poistotuotteet

Nämä tuotteet ovat joko laatikkovikaisia (esim painauma tai repeämä laatikossa) tai verkkokaupan poistotuotteita. Katsothan aina tuotekuvauksen tarkkaan ja mahdolliset lisäkuvat, näistä aina maininta jos laatikossa huomioitavaa.

Tarjouspeleissä maininta "tarjous" - nämä ovat vain tietyn hetken tarjouksessa.

Kokoelmat

Mikä voisi olla sinulle sopiva palapelimerkki?

Palapelimerkkien välillä on eroja. Tuntuuko haasteelta kokeilla muitakin palapelimerkkejä kuin niitä, joita olet aikaisemmin tehnyt? Valinnan helpottamiseksi kirjoitin eri merkeistä lyhyet kuvaukset Palapelimerkit tutuiksi -sivulle.

Eikö jotain palapelimerkkiä ollut listalla tai heräsikö kysymyksiä? Ota yhteyttä, niin kerron mielelläni merkistä tai autan parhaani mukaan valinnassa. Sähköposti pieniharrastepuoti (at) gmail.com tai yhteydenottolomakkeen kautta.