Heye 1000p Jurassic Habitat

17,95  sis. alv 24%

30pv alin hinta: 17,95 .

Marino Deganon kuvittama Jurssic Habitat viihdyttää varmasti, kun tätä palapeliä kokoaa. Funky Zoo -sarja tarjoaa taatusti hymyä päivääsi.
1000 palaa
Valmis koko 70 x 50 cm. On juuri sopiva Ravensburgerin kovalle palapelialustalle ja palapeleille suunniteltuun salkkuun.

Valmistaja Heye

Varasto loppu

Funky Zoo palapeli Jurassic Habitat on Heyen 1000-palainen Funky Zoo -sarjan peli. Kuvittaja Marino Degano tunnetaan hauskoista ja paljon yksityiskohtia sisältävistä kuvituksista. Kunkin hahmon ilmeet ja tekeminen selviää kootessa kun paloja tutkii tarkemmin. Anna stressin laskea tämän pelin ääressä. Marino Degano palapeli Jurassic Habitat on oiva lahja esimerkiksi hänelle, joka tykkää Jan van Haasteren palapeleistä.

Heyen palat ovat tavallisella leikkauksella. Tutustu myös muihin 1000-palaisiin sekä palapelikaupan 500-palaisiin.

Kaikki palapelikaupan tuotteet löytyvät Kauppa-sivulta.

Palapelien alle sopivat alustat ja esimerkiksi palojen lajitteluun suunnittelut kaukalot löytyvät palapelitarvikkeita esittelevältä sivulta.
Kaupan koko valikoiman ja uutuudet löydät palapelikaupan etusivulta.

Jos etsit juhlan sankarille sopivaa lahjaa, löytyy lahjaideoiden joukosta mukeja, avaimenperät, palapelikoruja, CreArt-taidesetin ja esimerkiksi puisia palapelejä. Myös palapelikaupan lahjakortti on hyvä idea, koska silloin lahjan saaja pääsee itse valitsemaan toiveidensa mukaisen lahjan.

Paino 0,9 kg (kilogramma)
Shopping Cart
Scroll to Top