Eurographics 1000p Renoir: The Luncheon

15,95  sis. alv 24%

30pv alin hinta: 15,95 .

Piere-Auguste Renoirin maalaus vie palapelin kokoajan 1800-luvun lopun kesäiseen tunnelmaan.

1000 palaa

Tässä Eurographics palapelissä on SmartCut-palat, eli yksikään pala ei ole samanlainen ja palat ovat osittain ”vänkyrät”.

Palapelin koko koottuna on 67.30 x 48.90 cm.

Valmistaja kanadalainen Eurographics.

Varasto loppu

Renoir palapeli Lounas on Eurographicsin 1000-palainen taidepalapeli. Kuvassa Pierre-Auguste Renoirin maalaus Luncheon of the Boating Party vuodelta 1881. Kesäinen päivä ja rento ilmapiiri, ihmiset tauttivat vapaa-ajastaan.

Eurographicsin palapelit on leikattu SmartCut-tekniikalla. Eli palat ovat monimuotoisia ja yksilöllisiä, kuten pienempää tai isompaa palaa, kaarevalla reunalla tai samalla reunalla voi olla useampi nuppi.
Laatikon kannessa sekä sivuilla on SmartCut-merkki, mikäli palapelissä on monimuotoiset palat. 500 palaa ja 2000 palaa sekä peltirasioissa olevat palapelit ovat tavallisilla paloilla.

Renoir palapeli Lounas on valmistettu kierrätetystä kartongista ja painettu kasvipohjaisella musteella.

Tutustu Pienen Harrastepuodin Eurographicsin palapelien valikoimaan ja löydä myös muita kiinnostavia koottavia.

Lisää eri valmistajia löytyy 1000 palan palapelien valikoimasta. Kokoamista, siirtämistä ja säilytystä helpottavat kokoamisalustat löydät Palapelitarvikkeet-sivulta, jossa myös esimerkiksi palojen lajitteluun suunnitellut lajittelukaukalot. Palapelilaukussa säilyttäminen suojaa myös pölyltä ja esimerkiksi uteliailta lemmikeiltä.

Paino 0,9 kg (kilogramma)
Shopping Cart
Scroll to Top