Cobble Hill 275p The Chickens are Well

14,95  sis. alv 24%

30pv alin hinta: 14,95 .

Kukko ja kanat nauttivat vapaudesta maatilan pihalla. Ihanat ruusut koristavat ladon seinää. Tässä pelissä on kohtia, joista kokoaminen on kiva aloittaa.
275 palaa
Valmis koko 45.7 x 61 cm
Valmistaja Cobble Hill

Varasto loppu

Kanat palapeli (The Chicken are Well) on kanadalaisen Cobble Hillin 275-palainen maatila-aihe, jonka kuvass kukko ja kanat  ulkoilevat punamultamaalilla maalatun ladon seinustalla. Peli kuuluu Maatilan eläimet -sarjaan.

Kanat-palapeli on helppo peli aikuiselle, sillä siinä on normaalia suuremmat palat. Pelin kokoaminen sujuu vaikka kokoamiskokemusta on vasta vähän.

Cobble Hillin palat ovat himmeät ja niissä on yksilöllinen leikkaus, jolloin jokainen pala sopii vain omalle paikalleen. Tutustu myös muihin alle 500-palaisiin peleihin sekä palapelikaupan 500-palaisiin ja muihin palapelikokoihin lasten ensipeleistä tuhansien palojen peleihin.

Palapelien alle sopivat alustat ja esimerkiksi palojen lajitteluun suunnittelut kaukalot löytyvät palapelitarvikkeita esittelevältä sivulta.
Kaupan koko valikoiman ja uutuudet löydät palapelikaupan etusivulta.

Jos etsit juhlan sankarille sopivaa lahjaa, löytyy lahjaideoiden joukosta mukeja, avaimenperät, palapelikoruja, CreArt-taidesetin ja esimerkiksi puisia palapelejä. Myös palapelikaupan lahjakortti on hyvä idea, koska silloin lahjan saaja pääsee itse valitsemaan toiveidensa mukaisen lahjan.

Paino 0,5 kg (kilogramma)
Shopping Cart
Scroll to Top