Trevell 1000p Camping Under the Stars

27,90  sis. alv 24%

30pv alin hinta: 27,90 .

Trevellin Telttaretki tähtitaivaan alla on 1000 palan palapeli.

Tämä palapeli vie sinut retkelle tähtitaivaan alle. Kuvassa on luontoa, tähtiä, leirinuotio – ihana rentouttava kuva.

Kuvitus Eor Glas Studio

Trevellin palat on mattapintaiset. Palapelin palat ovat pakattuna uudelleensuljettavaan kangaspussiin. Mukana tulee kuvasta pieni juliste.

Valmis koko 68 x 48 cm.

Valmistaja ranskalainen Trevell.

Varasto loppu

Trevell Camping under the stars palapeli 1000 palaa on ranskalaisen Trevellen valmistama. Retkeilyaiheisen palapelin kuvassa nainen tutkii karttaa, mies lepää puuta vasten ja nautti leirinuotiosta. Teltta on pystytetty ja sukat roikkuu narulla. Päivän vaellus on takana ja on aika levätä.

Trevellen palat on mattapintaiset. Palat ovat pakattuna kangaspussiin. Mukana tulee kuvasta pieni juliste, josta voi kannen kuvaa katsoa helpommin eli kantta ei tarvitse pidellä käsissä. Trevell Camping under the stars 1000 palan palapeli on valmistuessaan niin paloiltaan istuva, että palakokonaisuuksia on helppo siirrellä. Palojen irrottaminen toisistaan ei ole hankalaa.

Tutustu Trevellen muihin palapeleihin Muut valmistajat -kansiossa ja Trevell-palapelit-sivulla ja löydä innostavaa koottavaa.
Kokoamista helpottavat kovat ja rullattavat kokoamisalustat löydät palapelitarvikkeita esittelevältä sivulta.

Lisää aikuiseen sopivia palapelejä löydät aikuisten palapelejä esitteleviltä sivuilta, tai esimerkiksi 1000-palaisten sivuilta, jossa hyllymetreittäin valikoimaa.

Paino 0,9 kg (kilogramma)
Shopping Cart
Scroll to Top