Ravensburger 1000p Disney Princess – Beauty and the Beast

17,95  sis. alv 24%

30pv alin hinta: 17,95 .

Disney Prinsessa: Kaunotar ja hirviö -palapeli 1000 palaa.

Tässä Ravensburgerin Disney prinsessa -palapelissä on Disneyn klassikko Kaunotar ja Hirviö sekä animaation muut tutut hahmot. Disney-palapelin upea kuvitus sopii vaikka koko perheen yhteiseksi tekemiseksi. Palapeliä voitte koota vaikka hahmo kerrallaan.

Tämä palapeli ei kuulu Ravensburgerin Pohjoismaiden valikoimaan. 

Valmiin palapelin koko 70 x 50 cm.

Valmistaja Ravensburger.

Tutustu myös muihin 1000 palan palapeleihin, joissa on laaja valikoima.

Varasto loppu

Kaunotar ja Hirviö -palapeli (Beauty and the Beast) on Ravensburgerin tuotantoa.

Kaunotar ja Hirviö” (Beauty and the Beast) on Disneyn klassinen animaatioelokuva, joka julkaistiin alun perin vuonna 1991. Elokuva perustuu ranskalaiseen sadun versioon ja se kertoo kauniista nuoresta naisesta nimeltä Belle, joka päätyy asumaan hirviön linnaan isänsä puolesta.

Kaunotar ja Hirviö -palapeli: Prinssi on taianomaisesti muutettu hirviöksi taialla, ja hänen on löydettävä rakkaus ennen kuin taika jää pysyväksi. Belle oppii tuntemaan hirviön ja heidän välilleen kehittyvää suhde. Hiljalleen Belle oppii ymmärtämään hirviön sydämen hyvyyttä ja sisäistä kauneutta.

Ravensburger AG on saksalainen lelujen ja pelien valmistaja, joka on erikoistunut palapeleihin, lautapeleihin ja erilaisiin oppimispeleihin. Yritys perustettiin vuonna 1883 Ravensburgissa, Saksassa, ja se on yksi maailman johtavista pelien ja palapelien valmistajista.

Ravensburger tunnetaan laadukkaista palapeleistään. Valikoimaan kuuluu perinteiset palapelit, 3D-palapelit, palapelit eri ikäryhmille, teemapalapelit ja monia muita.

Tutustu Pienen Harrastepuodin Ravensburgerin tuotevalikoimaan.

Disney-palapelit ja muut tuotteet löydät samalta sivulta, ole hyvä!

Paino 0,9 kg (kilogramma)
Shopping Cart
Scroll to Top