Ravensburger 1000p Aristocats

17,95  sis. alv 24%

30pv alin hinta: 17,95 .

Aristokatit-palapeli on ihastuttava kissapalapeli, jonka kuvassa Disneyn animaatiosta tutut Duchess-kissaäiti, kulkurikissa Thomas O’Malley sekä kissanpennut Toulouse, Marie ja Berlioz.

1000 palan palapeli
Valmiin palapelin koko 70 x 50 cm.
Valmistaja Ravensburger

 

Varasto loppu

Aristokatit-palapeli on 1000 palan palapeli, jonka valmistaa Ravensburger.

Aristokatit (engl. The Aristocats) on vuonna 1970 valmistunut Walt Disneyn animaatioelokuva mutta nyt myös ihastuttava palapeli. Elokuva kertoo tarinan hienostuneesta Pariisin aristokraattisesta kissaperheestä. Aristokateissa pääosassa Duchess, kaunis ja hienostunut kissa, joka on Aristokattien perheen äiti, kulkurikissa Thomas O’Malley sekä kissanpennut Toulouse, Marie ja Berlioz.

Ravensburger AG on saksalainen lelujen ja pelien valmistaja, joka on erikoistunut palapeleihin, lautapeleihin ja erilaisiin oppimispeleihin. Yritys perustettiin vuonna 1883 Ravensburgissa, Saksassa, ja se on yksi maailman johtavista pelien ja palapelien valmistajista.

Ravensburger tunnetaan laadukkaista palapeleistä. Heidän valikoimiinsa kuuluvat perinteiset palapelit, 3D-palapelit, palapelit eri ikäryhmille, teemapalapelit, puiset palapelit, lasten palapelit ja monia muita. Niin myös Disneyn Aristokatit-palapeli.

Tutustu Pienen Harrastepuodin palapelien ja pelien valikoimaan ja löydä mukavaa tekemistä.

Paino 0,9 kg (kilogramma)
Shopping Cart
Scroll to Top