Palapelikauppa Helsinki ja verkkokauppa 
UUTUUDET

Tervetuloa Palapelikauppa Pieni Harrastepuotiin, joka tarjoaa laadukkaat palapelit, pelit ja palapelitarvikkeet mahdollisimman edulliseen hintaan. Tilaamme myös palamäärä- ja aihetoiveiden mukaan. Verkkokaupan lisäksi myös palapelikauppa Malmilla Helsingissä (linkki Google Mapsiin). 

KokoelmatPalapelikauppa, jossa palapelit ja pelit juuri sinulle

Pieni Harrastepuoti on palapelikauppa Malmilla Helsingissä (linkki Google Mapsiin) ja kotimainen verkkokauppa.

Voit tehdä ostokset verkkokaupassa, mutta tervetuloa tutustumaan palapelikauppa Pienen Harrastepuodin valikoimaan myös kivijalkakaupassa Helsingissä. 

Meiltä löydät monipuolisesti eri palapelimerkkejä Pohjois-Amerikasta asti. Tekemistä löytyy vaativaankin makuun niin pienissä kuin suurissa palamäärissä. Kaikki palapelit palamäärittäin löydät Kaikki palapelit -sivulta.

Jotta kokoaminen ja säilyttäminen helpottuu, puodista löytyy palapelisalkut, kokoamisalustat ja palapelimatot. Valikoimassa myös lautapelit ja korttipelit.  

Tule kokoamaan yhteispalapeliä ja testaamaan eri palapelimerkkejä ja palapelialustoja

Malmin puodissa pääset tutustumaan eri valmistajiin, sillä koottava on aina jokin palapeli. Pääset testaamaan myös Ravensburgerin ja Jumbon palapelisalkkuja.

Puodin tuotteiden lisäksi voit ostaa muiden harrastajien kirppispalapelejä käteisellä tai Mobilepay-sovelluksella. HUOM! Tällä hetkellä valikoidusti voin ottaa puodille kirppispalapelejä myyntiin pakettihinnalla (maksu heti palapelejä tuodessa, ei myyntiprovikkaa). Palapelejä voi tarjota myyntiin sähköpostitse pieniharrastepuoti@gmail.com tai laittamalla sosiaalisessa mediassa viestiä. 

Kotinummentie 4 D, 00700 Helsinki

Avoinna :
Ti klo 14-18
Ke klo 14-18
La klo 12-17
Su klo 12-17 
Avoinna myös sopimuksen mukaan.

Saapuminen julkisilla

  • Malmin juna-asemalta on noin 700m kävelymatka (Malmin kaupparaittia pitkin). 
  • Lähimmille bussipysäkeille pääset bussilinjalla 74. Matkaa bussipysäkeiltä noin 200m.

Saapuminen autolla

  • Parkkipaikalle ajetaan Kotinummentien puolelta (joskus navi ohjaa Malmin raitin puolelle parkkipaikalle).
  • Puodin oven edestä löytyy useampi vieraspaikka (2h kiekkopaikka).

Tilaamme palapelejä toiveiden mukaan: aiheet, valmistajat, palamäärät

Olen Emilia Eloranta, Pienen Harrastepuodin kauppias. Olen valinnut kauppaan palapelit ja pelit niin, että tekemistä löytyy kaiken ikäisille, ensipeleistä ja -leluista aina useamman tuhannen palan palapeleihin. Myös 3D-palapelit kuuluvat valikoimaan. 

Tilaan palapelejä teidän toiveiden mukaan niin, että yhteistilauksena rahtikulut tulevat mahdollisimman pieniksi ja ulkomailta tulevien pelien hinnat pysyvät kohtuullisina. Kimppatilaksista tiedotan Pieni Harrastepuoti -Facebook-sivulla, mutta voit olla yhteydessä myös yhteydenotto-lomakkeen kautta ja kertoa toiveesi. Jos etsit jonkin tietyn aiheen tai valmistajan palapeliä, ota rohkeasti yhteyttä. Sähköpostia voit laittaa pieniharrastepuoti(at)gmail.com. 

Opastan ja autan mielelläni. 

Malmin puodin ja verkkokaupan valikoima

Pieni Harrastepuoti -verkkokaupan ja kivijalkaliikkeen valikoimaan kuuluu palapelit niin Euroopasta kuin Pohjois-Amerikastakin. 

Valmistajia ovat esimerkiksi Trevell, Studio Inktvis, Sunshine Puzzles, Eeboo, Poppik, All Jigsaw Puzzle, Aquarius, Cobble Hill, Heye, Eurographics, Master Pieces, Ravensburger, Jumbo, Nova Puzzle, Otter House, Clementoni, Castorland, Trefl, Nathan ja Grafika. Eniten valikoimaa löytyy 1000 palan ja 500 palan palapeleistä

Lahjaideoita-sivulta löydät pelejä,  kangaskasseja, vetoketjullisia kangaspusseja, heijastimia ja erilaisia mukeja.

Sesonkituotteet-sivulta löydät kunkin sesongin mukaiset tuotteet, kuten joulukalenterit, viikkokalenterit ja muistilistat. 

Mielessä lahja ystävälle tai asiakkaalle? 

Palapelit kaiken ikäisille, lautapelit, muistipelit, korttipelit ja vaikkapa persoonallinen muki on lahja, joka ilahduttaa saajaansa.

Pienen Harrastepuodin lahjakortti on kätevä tapa onnitella, sillä lahjakortin saa toivomalle summalle 20 eurosta lähtien. Lahjakortin saat suoraan sähköpostiin tai sen voi lähettää suoraan lahjan saajalle. Tutustu lahjakorttiin ja osta!

Lähetän ostokset suoraan vastaanottajalle toivomasi tervehdyksen kera. Tarjoan kuljetusta toimitusmaksua vastaan Helsingin alueella.

Lisää Pienen Harrastepuodin taustasta voit lukea Tietoa yrityksestä-sivulta. 

Pienen Harrastepuodin blogi

Tutustu myös Pieni Harrastepuodin blogiin, jossa juttuja palapelien harrastajista, palapelivinkkejä, palapeliuutuudet ja asiantuntijoiden haastatteluja. 

Asiantuntijat kertovat, miten palapelien tekeminen virkistää muistia ja tekee hyvää aivoille. Tai miten palapelit sopivat työpaikan taukotilaan. Tai miten kokoat kämmeneen sopivan 3D-palapelin. 

Tutustu juttuihin, vinkkeihin, testeihin ja haastatteluihin ja innostu!

Mikä voisi olla sinulle sopiva palapelimerkki?

Palapelimerkkien välillä on eroja. Tuntuuko haasteelta kokeilla muitakin palapelimerkkejä kuin niitä, joita olet aikaisemmin tehnyt? Valinnan helpottamiseksi löydät palapelimerkeistä lyhyet kuvaukset Palapelimerkit tutuiksi -sivulla.

Ota yhteyttä 

Eikö jotain palapelimerkkiä ollut listalla tai heräsikö kysymyksiä? Ota yhteyttä, niin kerron mielelläni merkistä tai autan parhaani mukaan valinnassa. Sähköposti pieniharrastepuoti (at) gmail.com tai yhteydenottolomakkeen kautta.