Palapelit ja rakkaus palapelien kokoamiseen ja harrastamiseen takaa, että Pieni Harrastepuoti tarjoaa laadukkaat palapelit mahdollisimman edulliseen hintaan. Tilaamme palapelejä myös toiveiden mukaan. Valikoimassa myös palapelitarvikkeet ja Cobi-rakennussarjat.

Uutuuksia verkkokaupassa

Kokoelmat

Palapelejä jokaiselle

Pieni Harrastepuoti haluaa tarjota mukavan palapelihetken sinulle, teet sitten yksin, lasten kanssa tai vaikkapa ystävien seurassa. Palapelien kokoaminen rauhoittaa ja laskee stressiä. Yhdessä tehdessä tulee juteltua ja aika kuluu kuin siivillä. Kokoamisen iloa täydentää Cobi-rakennussarjat.

Olen Emilia ja Pienen Harrastepuodin kauppias ja olen valinnut kauppaan tekemistä kaiken ikäisille, ensipeleistä ja -leluista aina useamman tuhannen palan palapeleihin. Myös 3D-palapelit kuuluvat valikoimaan. 

Tilaan palapelejä teidän toiveiden mukaan niin, että kimppatilauksena rahtikulut tulevat mahdollisimman pieniksi ja ulkomailta tulevien pelien hinnat pysyvät kohtuullisina. Kimppatilaksista tiedotan Pieni Harrastepuoti -Facebook-sivulla, mutta voit olla yhteydessä myös yhteydenotto-lomakkeen kautta ja kertoa toiveesi. Jos etsit jonkin tietyn aiheen tai valmistajan palapeliä, ota rohkeasti yhteyttä. Sähköpostia voit laittaa pieniharrastepuoti(at)gmail.com. 

Opastan ja autan mielelläni. 

Pieni Harrastepuoti -kaupan valikoimaan kuuluu palapelivalmistajia niin Euroopasta kuin Pohjois-Amerikastakin. Valmistajia ovat esimerkiksi Cobble Hills, Heye, Eurographics, Masterpieces, Ravensburger, Jumbo, Star Puzzle, Nova Puzzle, Otter House, Clementoni, Castorland, Trefl, Nathan ja Grafika. Eniten valikoimaa löytyy 1000 palan ja 500 palan palapeleistä

Lahjaideoita-sivulta löydät Pintoon 24 ja 54 palan palapelejä, 100-palaisia autopalapelejä, Ravensburgerin Puzzle Moment -palapelejä sekä esimerkiksi Cavallinin pelejä.

Kurkkaa myös Alelaariin!

Lähetän ostokset myös suoraan lahjan saajalle toivomasi onnitteluviestin kera. Tarjoan kuljetusta toimitusmaksua vastaan Helsingin ja Tuusulan alueella.

Lisää verkkokaupan taustasta voit lukea Tietoa yrityksestä-sivulta. 

Mikä voisi olla sinulle sopiva palapelimerkki?

Palapelimerkkien välillä on eroja ja välillä voi tuntua haasteelta kokeilla muutakin palapelimerkkiä, kuin niitä joita on aikaisemmin vain tehnyt. Siksipä olen koonnut eri merkeistä lyhyet kuvaukset tänne.

Eikö jotain merkkiä ollut listalla tai heräsikö kysymyksiä? Ota yhteyttä, niin kerron mielelläni merkistä tai autan parhaani mukaan kysymyksesi kanssa.