Piristystä arkeen!

1000 palan palapeleistä löydät esimerkiksi Cavallinin, Coppenrathin, Poppikin, SunsOutin, Gibsonsin, MasterPiecesin, All Jigsaw Puzzlesin, Aquariuksen ja Ravensburgerin palapelit.

Seikkailuja ja Disneyn klassikoita

Hullunkurisuutta Jan van Haasterenin kanssa!

Wasgij?-palapelien lumoon

Piristystä viikkoon Eurographicsin parissa

Vauhdin hurmaa

Falconin pelit vie mennessään!

Dean Russon väriterapiaa

Henkilöitä, taruja ja historiaa

Matkusta maailmalle!

Vielä on kesää jäljellä... ainakin palapeleissä!

Sydämen valloittavat eläimet

Aikuisten palapelit eli lähinnä 1000 palan palapelit ovat suosittuja, koska ne eivät vie kohtuuttomasti tilaa ja 1000 palan palapeli valmistuu kohtuullisessa ajassa. 1000 palan palapelit tarjoavat runsaan kuvavalikoiman, joten jokaiselle löytyy jotain: on Dean Russon eläinaiheet, DToyn piirretyt kuvat, New York Puzzle Companyn erikoisenmalliset, vänkyrät palat ja Eurographicsin Vintage Posters -palapelit. 

SunsOutin palapelit tarjoavat ihania kuvamaailmoja muotopalapeleistä majakat-aiheisiin. Master Piesces valmistaa paljon jenkkiautot-aiheisia palapelejä mutta myös esimerkiksi Disney-palapelejä. 

Disney-palapelit pysyvät aina suosiossa ja niille riittää innokkaita kokoajia. Mikä sen ihananpaa kuin tutut Mikki Hiiri ja Aku Ankka, Ariel ja Lumikki, Kaunotar ja Hirviö tai Kaunotar ja Kulkuri. Disney-palapelit ovat mukavaa puuhaa vaikka koko perheen voimin! Lasten hahmotuskyky kasvaa, kun he saavat rakentaa palapeliä tai Cobi-rakennussarjaa yhdessä aikuisten kanssa.

Sanna ja Pasi Vedenvirta kokoaa paljon 1000 palan palapelejä. Heitä kiehtoo myös maailman palapelituulet. Lue Sannan ja Pasin tarina Pieni Harrastepuoti -blogista.