Piristystä arkeen!

Piristystä arkeen -osiosta löydät 1000 palan palapelit, joita valmistaa esimerkiksi Schmidt, Eurographics, Trevell, Cobble Hill, Studio Inktvis ja Falcon. 

Elokuvia, tarinoita ja Disneyn klassikoita

Schmidtin 1000 palan palapelit tarjoaa Moana ja Maleficent -uutuudet. Ravensburgerin Villainous-sarja ja Pokemon ovat värikästä koottavaa. Uutuutena USAopolyn palapelit.

Fantasia

Fantasiapalapelit tarjoavat väriä ja taruolentoja. Rose Khanin uutuuksissa lohikäärmeet ja yksisarviset seikkailevat, Ciro Marchettin ja Ilona Renyn palapelit ovat täynnä yksityiskohtia. 

Hullunkurisuutta Jan van Haasterenin kanssa!

Jan van Haasteren kuvittamat palapelit tarjoavat iloa ja paljon, paljon yksityiskohtia.

Wasgij?-palapelien lumoon

Wasgij-palapelit ovat valmiina ihan muuta kuin mitä kannen kuvassa. Näissä palapeleissä saat käyttää mielikuvitusta. 

Piristystä viikkoon Eurographicsin parissa

Eurographicsin palapeleissä palat ovat usein Smart cut -paloja eli palat ovat monimuotoisia. Erikoisista paloista kertoo Smart cut -merkki laatikon päällä.

Vauhdin hurmaa

Falcon ja Master Pieces valmistaa vintagetyylisiä palapelejä. Autot, junat ja lentokoneet tarjoavat vauhdin hurmaa ja näistä palapeleistä saa vaikka hienoja tauluja.

Falconin pelit vie mennessään!

Falconin palapelit ovat kuviltaan vintagetyylisiä ja monet aiheet vievät menneisiin vuosikymmeniin.

Dean Russon väriterapiaa

Dean Russo on amerikkalainen taiteilija, joka tunnetaan värikkäistä eläinkuvituksista. Valmistajina Master Pieces ja Heye.

Henkilöitä, taruja ja historiaa

Sherlock Holmes ja Jane Austen ovat henkilöitä, jotka ovat päässeet palapelien kuvituksiin. 

Matkusta maailmalle!

Mikä ihanin kuin matkustaa maailmalle tekemällä palapeli. Esimerkiksi New York tai Japani ovat mukavia matkakohteita.

Taidepalapelit

Taidepalapelit tuovat taiteen lähelle. Esimerkiksi Coppenrathin Premium-sarjan Faune ja Flora ovat dokumentteja 1700-luvun lopulta, kun kameroita ei vielä ollut. 

Kesän tuulahdus

Kesä, kukat, maisemat, eläimet ja se ihana tunnelma. Värikkäät palapelit vievät kesän viettoon vaikkapa maalaismarkkinoille tai retkelle.

Sydämen valloittavat eläimet

Eläimet ovat suosittu aihe palapeleissä eikä ihme. Suloiset kissat, värikkäät linnut, koirakaverit ja vaikkapa perhoset on kivaa koottavaa, kun yksityiskohtia riittää.

Aikuisten palapelit eli lähinnä 1000 palan palapelit ovat suosittuja, koska ne eivät vie kohtuuttomasti tilaa ja 1000 palan palapeli valmistuu kohtuullisessa ajassa. 1000 palan palapelit tarjoavat runsaan kuvavalikoiman, joten jokaiselle löytyy jotain: on Dean Russon eläinaiheet, DToyn piirretyt kuvat, New York Puzzle Companyn erikoisenmalliset, vänkyrät palat ja Eurographicsin Vintage Posters -palapelit. 

SunsOutin palapelit tarjoavat ihania kuvamaailmoja muotopalapeleistä majakat-aiheisiin. Master Piesces valmistaa paljon jenkkiautot-aiheisia palapelejä mutta myös esimerkiksi Disney-palapelejä. 

Disney-palapelit pysyvät aina suosiossa ja niille riittää innokkaita kokoajia. Mikä sen ihananpaa kuin tutut Mikki Hiiri ja Aku Ankka, Ariel ja Lumikki, Kaunotar ja Hirviö tai Kaunotar ja Kulkuri. Disney-palapelit ovat mukavaa puuhaa vaikka koko perheen voimin! Lasten hahmotuskyky kasvaa, kun he saavat rakentaa palapeliä tai Cobi-rakennussarjaa yhdessä aikuisten kanssa.

Sanna ja Pasi Vedenvirta kokoaa paljon 1000 palan palapelejä. Heitä kiehtoo myös maailman palapelituulet. Lue Sannan ja Pasin tarina Pieni Harrastepuoti -blogista.