Kaikki palapelit -osiosta löydät koko Pienen Harrastepuodin palapelivalikoiman ensipeleistä 3000 palan palapeleihin asti.

Lasten palapelit

Muotopelit (2D palapelejä)

3D palapelit

Palapelit 300-499 palaa

Palapelit 500-699 palaa

Palapelit 700-999 palaa

Palapelit 1000 palaa

Kokoelmat

Palapelit yli 1000 palaa

Pieni Harrastepuoti -kaupan valikoimaan kuuluu palapelejä nuppipalapeleistä useamman tuhannen palapeleihin asti. Myös Cobi-rakennussarjaa ja ensileluja löytyy. Palapelien valmistajina ovat muun muassa Castorland, Cavallini. Clementoni, Cobble Hill, Eurographics, Grafika, Heye, Jumbo, Otter House, Masterpieces, Nova Puzzle, Ravensburger, Star Puzzle, Trefl ja Nathan. Palapelimerkkien esittelyjä löydät täältä.

Lastenpalapelit-osiossa riittää tekemistä nuppipalapeleistä 300 palan palapeleihin asti. Muotopalapelit (2D) ovat palapelejä, jossa palapelin lopullinen muoto on esimerkiksi hevosen mallinen.

3D-palapelit-osiosta löytyy Pintoon 24 palan palapelejä ja Pokémon-palloja. Uutuutena nyt myös Harry Potter ja kristallipalapelit. 

Osiossa palapelit 300-999 palaa löytyy tekemistä hänelle, joka haluaa kooltaan ja palamäärältään helpomman ja nopeammin koottavan palapelin kuin 1000-palaisen. 

Tutustu myös Pienen Harrastepuodin blogiin, josta löydät palapeliharrastajien ja asiantuintijoiden haastatteluita sekä vinkkejä palapelien kokoamiseen ja valintaan. Ota Pieni Harrastepuoti seurantaan Facebookissa, niin näet tarjoukset, tiedon uutuuksista ja kimppatilauksista.