Verkkokaupan tuotteet: palapelit, tarvikkeet ja Cobi-rakennussarjat

Pieni Harrastepuoti on palapelikauppa, joka tarjoaa tekemistä sinulle, joka kokoat palapelit yksin, lasten kanssa tai vaikkapa ystävien seurassa. Palapelit ja niiden kokoaminen rauhoittaa ja laskee stressiä. Kun palapeliä tekee yhdessä muiden kanssa, tehdessä tulee juteltua ja aika kuluu kuin siivillä. Valikoimaan tuli uutuutena viikkokalenterit, muistilistatraaputuspaperit ja Pelaa kuin Miljönääri -lautapeli.

    Muut tuotteet

Pieni Harrastepuoti -verkkokauppa tarjoaa tekemistä kaiken ikäisille. Ensipelit ja kehyspalapelit sopivat pikkulapsille. Tutustu Lasten palapelit -valikoimaan. 3D-palapelit tarjoavat hiukan erilaista palapelikokemusta. Palapelivalikoimaan kuuluu nuppipalapeleistä isoihin palapeleihin.

Ota yhteyttä

Jos et löydy etsimääsi, ole rohkeasti yhteydessä, niin etsitään sinulle sopiva palapeli. Yhteydenottolomake

Palapelien valmistajat

Palapelikaupan valikoimaan kuuluu valmistajia niin Euroopasta kuin Amerikastakin: mm. Studio Inktvis , Jacarou, All Jigsaw Puzzles, Eeboo, Cobble Hill, Heye, Eurographics, SunsOut, Nova Puzzle, Master Pieces, Ravensburger, Jumbo, Star Puzzle, Otter House, Clementoni, Castorland, Trefl, Nathan ja Grafika. 

Eniten valikoimaa löytyy 1000 palan palapelit ja 300-999 palan palapelit -osioista. 

Cobi-rakennuspalikat, kalenterit ja muistilistat

Kokoamisen iloa täydentää Lego-palikoiden kanssa yhteensopivat Cobi-rakennussarjat, palastelun oheen sopivat Baby Yoda -mukit ja muut sesonkituotteet, kuten viikkokalanterit ja muistilistat.

Pienen Harrastepuodin blogi

Puodin blogissa riittää luettavaa. Sieltä löydät harrastajien ja asiantuntijoiden haastatteluja sekä vinkkejä ja palapelitestejä. 

Seuraa Facebookissa ja Instagaramissa

Seuraa Pieni Harrastepuoti -verkkokauppaa Facebookissa ja Instagramissa @pieniharrastepuoti.