Verkkokaupan tuotteet: palapelit, tarvikkeet ja Cobi-rakennussarjat

Pieni Harrastepuoti haluaa tarjota mukavan palapelihetken sinulle, teet sitten yksin, lasten kanssa tai vaikkapa ystävien seurassa. Palapelit ja niiden kokoaminen rauhoittaa ja laskee stressiä. Kun palapeliä tekee yhdessä muiden kanssa, tehdessä tulee juteltua ja aika kuluu kuin siivillä. Palapelit sopivat pikkulapsista ikäihmisiin.

    Muut tuotteet

Pieni Harrastepuoti tarjoaa tekemistä kaiken ikäisille. Ensipelit, nuppipalapelit ja kehyspalapelit sopivat pikkulapsille. Lasten palapelit tarjoavat tekemistä myös muutaman vuoden ikäisille. Myös 3D-palapelit kuuluvat valikoimaan. 

Jos et löydy etsimääsi, ole rohkeasti yhteydessä, niin etsitään sinulle sopiva palapeli.

Palapelien valmistajien valikoimaan kuuluu palapelivalmistajia niin Euroopasta kuin Amerikastakin. Valmistajia  ovat muun muassa Cobble Hill, Heye, Eurographics, SunsOut, Nova Puzzle, Masterpieces, Ravensburger, Jumbo, Star Puzzle, Otter House, Clementoni, Castorland, Trefl, Nathan ja Grafika. Eniten valikoimaa löytyy 1000 palan palapelit ja 300-999 palan palapelit -osioista. 

Kokoamisen iloa täydentää Cobi-rakennussarjat.

Palapeli-innostustaan kauppias Emilia Eloranta haluaa jakaa myös muille. Siksi hän pitää Pienen Harrastepuodin blogia, jossa hän julkaisee palapeliharrastajien haastatteluja, tuote-esittelyjä ja vinkkejä. Kurkkaa Pieni Harrastepuoti -blogia ja katso, mikä muita palapeliharrastajia innostaa!

Seuraa Pieni Harrastepuoti -verkkokauppaa Facebookissa ja Instagramissa @pieniharrastepuoti.