Verkkokaupan tuotteet: palapelit ja palapelitarvikkeet

Pieni Harrastepuoti on palapelikauppa, joka tarjoaa tekemistä sinulle, joka kokoat palapelit yksin, lasten kanssa tai vaikkapa ystävien seurassa. Palapelit ja niiden kokoaminen rauhoittaa ja kokemusten mukaan laskee stressiä. Valikoimaan tuli myös pelikortitmuistipelit, Exit-palapelit ja lautapelit.

    Muut tuotteet: lautapelit, pelikortit, muistipelit

  • Palapelitarvikkeet (kokoamisalustat, lajittelijat, palapelisalkut, palapeliliimat)
  • Sesonkituotteet kuten ovimagneetit, Cavallinin kangaskassit ja -pussukat, värityskuvat, viikkokalenterit ja Studio Inktvistin mukit.
  • Lautapelit ja korttipelit (Star Wars Villainous, Star Wars Monopoly, Hobitit-lautapeli, muistipelit, Taru Sormusten Herrasta ja Harry Potter -pelikortit, UNO-kortit, Ravensburgerin Pakohuone-palapelit 919 palaa)

Pieni Harrastepuoti -verkkokauppa tarjoaa tekemistä kaiken ikäisille. Ensipelit ja kehyspalapelit sopivat pikkulapsille. Tutustu Lasten palapelit -valikoimaan. 3D-palapelit tarjoavat hiukan erilaista palapelikokemusta. Palapelivalikoimaan kuuluu tekemistä nuppipalapeleistä isoihin palapeleihin.

Pieni Harrastepuoti Malmilla Helsingissä

Postitamme ostokset tai voit noutaa ne Pienen Harrastepuodin kivijalkapuodista Malmilta Helsingissä. Osoite Kotinummentie 4D, 00700 Hki.

Avoinna: ti ja ke klo 14-18 sekä la ja su klo 12-17. 

Ota yhteyttä

Jos et löydy etsimääsi, ole rohkeasti yhteydessä, niin etsitään sinulle sopiva palapeli. Yhteydenottolomake

Palapelien valmistajat

Palapelikaupan valikoimaan kuuluu valmistajia niin Euroopasta kuin Amerikastakin: mm. Schmidt, Eurographics, Sunshine Puzzles, Trevell, Studio Inktvis, Poppik, Eeboo, Cobble Hill, Heye, Eurographics, SunsOut, Nova Puzzle, Master Pieces, Ravensburger, Jumbo, Otter House, Clementoni, Castorland, Trefl, Pomegranate ja Grafika. 

Eniten valikoimaa löytyy 1000 palan palapelit ja 300-999 palan palapelit -osioista. 

Pienen Harrastepuodin blogi

Puodin blogissa riittää luettavaa. Sieltä löydät harrastajien ja asiantuntijoiden haastatteluja sekä vinkkejä ja palapelitestejä. 

Seuraa Facebookissa ja Instagaramissa

Seuraa Pieni Harrastepuoti -verkkokauppaa Facebookissa ja Instagramissa @pieniharrastepuoti.