Sale!

Ravensburger 3000p Signs of the Zodiac

Alkuperäinen hinta oli: 39,50 €.Nykyinen hinta on: 32,95 €. sis. alv 24%

30pv alin hinta: 32,95 .

Ciro Marchettin kuvittama horoskoopit-aiheinen upea koottava.
Signs of the Zodiac -palapeli ei kuulu Ravensburgerin Pohjoismaiden valikoimaan.

Valmis koko 121 x 80 cm

Varasto loppu

Zodiac palapeli 3000 palaa on Ciro Marchettin kuvittama horoskooppipalapeli, jonka kuvassa aurinko, kaukoputki ja eri horoskooppimerkit muodostavat upean taideteoksen, joka on kuin valmiiksi kehystetty.

Ravensburger haluaa tarjota hienon palapelivalikoiman palapeleistä pitäville. Kuvittele se ihana tunne, kun löydät juuri sen palan jota olet etsinyt ja laitat sen paikoilleen. Ja se mahtava tunne kun saat pelin valmiiksi, pala kerrallaan.

Zodiac palapeli 3000 palaa ja kaikki muut Ravensburgerin pelit, tarvikkeet ja palapelit löydät kootusti samalta sivustolta. Esimerkiksi yksin pelattava Rush Hour -lautapeli, jossa sinun pitää selvitä ruuhkasta. Pelissä on 40 erilaista tieruuhkaa neljässä eri vaikeusasteessa.

Ravensburger on valmistanut palapelejä vuodesta 1891 ja sinä aikana Ravensburgerista on kehittynyt yksi maailman johtavia palapelimerkkejä.

Tutustu myös muihin palapelikaupan suuriin palapeleihin ja löydä innostavaa koottavaa. Rullattavat suuret palapelimatot helpottavat keskeneräisen pelin säilyttämistä ja siirtämistä, ja ne löytyy kootusti tarvikkeita esittelevältä sivulta.

Paino 2,1 kg (kilogramma)
Shopping Cart
Scroll to Top