Masters of the Universe Revelation: 1000p He-Man and Skeletor

16,95  sis. alv 24%

30pv alin hinta: 16,95 .

He-Man ja Skeletor -aiheinen 1000 palan palapeli.

Valmiin palapelin koko 48 x 68cm.

Valmistaja Heo Games.

Varasto loppu

He-Man palapeli  Masters of the Universe on Heo Gamesin valmistama 1000 palan palapeli. Kuvassa He-Man ja Skeletor kohtaavat.

Minulla on voima! I have the Power

Mikään kaksikko ei edusta ikuista taistelua hyvän ja pahan välillä, kuten He-Man ja Skeletor. Toisella puolella näemme prinssi Adamin, joka tunnetaan paremmin nimellä He-Man. He-Man suojelee Grayskullin linnaa ja kaikkia sen arvokkaita salaisuuksia Voiman miekalla. Toisella puolella näemme Skeletorin, tuhon herran ja He-Manin päävihollisen. Oi, kuinka voit tuntea heidän välillään vallitsevan jännityksen etsiessäsi oikeita paloja viimeistelläksesi tämän upean taideteoksen.

He-Man palapeli koostuu 1000 korkealaatuisesta palasta, kooltaan 48 cm × 68 cm valmiina, ja tuo eeppisen Masters of the Universe REVELATION -sarjan ikonisen taiteen ja hahmot pöytään. Iloa pulmapelin kokoamiseen!

Tutustu myös muihin Pienen Harrastepuodin palapeleihin palakoossa 3-30200 palaa. Palapelien alustat taas helpottavat papelin kokoamista, siirtämistä ja säilyttämistä. Tutustu palapelitarvikkeiden valikoimaan ja tee palapeliharrastuksesta vielä mukavampaa.

 

 

 

Paino 0,9 kg (kilogramma)
Shopping Cart
Scroll to Top