Alice in Wonderland Curiouser muki

14,95  sis. alv 24%

30pv alin hinta: 14,95 .

Alice in Wonderland Curiouser -muki on ihastuttava Disney-tuote.

Muki on keramiikka.

Vetoisuus 3,15 dl

Valmistaja Pyramid International

Varasto loppu

Alice in Wonderland Curiouser muki on ihastuttava Disneyn tuote.

Liisa Ihmemaassa (Alice in Wonderland) on Disney-animaatioelokuva, joka perustuu Lewis Carrollin vuonna 1865 julkaisemaan samannimiseen kirjaan. Elokuva julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1951 ja se on yksi Disneyn klassisista animaatioelokuvista.

Tarina seuraa nuorta tyttöä nimeltä Liisa, joka seikkailee fantastisessa ja surrealistisessa maailmassa, johon hän päätyy seurattuaan valkoista kania tämän kuopasta. Liisa kohtaa monia outoja olentoja ja kokee monia kummallisia ja mielikuvituksellisia seikkailuja

Alice in Wonderland Curiouser -muki löytyy Pyramid Internationalin valikoimasta. Yritys on briteissä toimiva, joka on erikoistunut lisensoidun ja brändätyn tuotevalikoiman valmistukseen ja jakeluun. Yritys tuottaa ja myy erilaisia ​​fanituotteita, julisteita, tulosteita, t-paitoja, mukeja, avaimenperiä, palapelejä ja muita tuotteita, joissa on usein lisensoituja kuvia ja designeja.

Pyramid Internationalin valikoima koostuu usein suosituista brändeistä, kuten Marvel, DC Comics, Harry Potter, Star Wars, Disney ja monet muut.

Tutustu myös muihin mukeihin Lahjaideat-osiossa. Tutustu myös muihin Disney-palapeleihin ja Disney-tuotteisiin ja löydä mieleiset lahjat.

Paino 0,5 kg (kilogramma)
Shopping Cart
Scroll to Top