3D-palapelit

3D-palapelit tuovat palapelin tekemiseen vaihtelua ja uuden kokemuksen. Nyt valikoimassa muun muassa Harry Potter ja Star Wars 3D-palapleit. Kokoamiseen et tarvitse liimaa. Pakkaukset sisältävät kaikki tarvikkeet.

3D-palapelit netistä nopeasti ja kivijalkaliikkeestä Helsingistä (Malmi)

3D-palapelit tarjoavat haastatta hänelle, joka tykkää kolmiulotteisuudesta. 3D-palapelin kokoaminen kehittää myös hahmottamiskykyä ja sorminäppäryyttä. Luo oma kolmiulotteinen aurinkokunta, rakenna Sydneyn oopperatalo tai tee koko aurinkokunnan planeetat. Kun ensimmäiset 3D-palapelit tulivat markkinoille, tästä rentouttavasta harrastuksesta tuli entistä houkuttelevampi ja se sai toisen ulottuvuuden sanan varsinaisessa merkityksessä.

Olisiko 3D-palapelit teidän perheen yhteinen hetki, kun teette yhdessä, ratkotte pulmia ja saatte palapelin valmiiksi? Vai haluatko tehdä yksin ja harjoitella kolmiulotteisuuden hahmottamista? 3D-palapelit tarjoavat tekemisen iloa ja avaruudellista hahmottamista.

Kauanko kestää tehdä 3D-palapeli?

Yli 170 palan 3D-palapelin tekemiseen valmistajat arvioivat kuluvan yli kolme tuntia. Esimerkiksi 24 palan palapelin kokoaa alle puolen tunnin. 

Kolmiuloitteisen palapelin kokoaminen palapelin paloista on jännittävä haaste. Kokeneet harrastajat toimivatkin erityisen systemaattisesti 3D-palapelejä tehdessään. 

Aloita 3-palapeli näin:

1.Lajittelet ensin osat. Näin on helppo nähdä, mitkä palapelin palat kuuluvat esimerkiksi esineen pohjaan. 

2. Esilajittelun jälkeen on paljon helpompaa koota haluttu esine kerros kerrokselta. 

3. Oikeiden osien lisääminen vaatii jonkin verran taitoa ja ennen kaikkea tilallista oivallusta. Siksi vaikeampia 3D-palapelejä suositellaan yli 10-vuotiaille lapsille.

3D-palapelit alkaen 24-palaisista palapeleistä

Pintoon avaimenperä ovat 24-palan palapeli, joista tulee valmiina kestävä käyttöesine. Katso ohje, miten kokoat Pintoon avaimenperän Kokoa kämmeneen mahtuva 3D-palapeli ja ihastu kolmiulotteisuuteen. 

Rakenna itsellesi kokonainen aurinkokunta (solar system), jossa kuuluu planeetat, maapallo ja aurinko. 

Ravensburger, Revell ja Pintoo - palat ovat jämäkkää muovia

  • palapeli pysyy kasassa ilman liimaa ja sen voi purkaa, jos niin haluaa 
  • palojen takana on numerot, jotka helpottavat palapelin kokoamista
  • pakkaus sisältää ohjeet ja tarvikkeet