Palapelit 300-499 palaa

300 palan palapelit sopivat hänelle, joka haluaa kokeilla aikuisille sopivia palapelejä, mutta edellisestä kokoamisesta on aikaa, tai lapsille, jotka ovat tottuneita palapelien kokoamiseen. Näistä palamääristä löytyy myös suuripalaisia palapelejä.

Palapelit 500-699 palaa

500 palan palapelit vievät vähän tilaa ja ne valmistuvat yleensä melko nopeasti. Valikoimasta löydät monipuolisia aiheita kuten Jan van Haasteren, Ravensburgerin ja Master Piecesin palapelit. Uutuuten ranskalaisen Poppikin palapelit ja All Jigsaw Puzzlesin Chaos-sarjan pelit.

Palapelit 700-999 palaa

Ravensburgerin Exit-palapelit tarjoavat pulmia ratkottavaksi ja on hiukan haastavampi aikuisten palapeli. Ravensburgerin Easy to see and handle XXL-palaiset palapelit sopivat hänelle, jonka näkö on heikentynyt tai palapelin palojen käsittely on muuten hankalaa. XXL-palat pysyvät hyppysissä paremmin kokonsa puolesta.

Muotopalapelit tuovat haastetta. Smerikkalaisen Master Pieces -valmistajan palat saattavat olla hiukan monimuotoiset, mikä tuo palapelin tekemiseen mukavan lisätwistin. 

Schmidtin valmistamat Thomas Kinkade Studiosin palapelit on pakattu peltirasiaan, mikä on sinällään jo hieno vaikka lahjaksi. 

Ravensburgerin 500 palan palapelit vakuuttavat laadullaan ja kuvillaan.

Palapelit sopivat myös opetustyöhön. Lue opettaja Eeva Puukan haastattelu Palapelit mukana opetustyössä.