Palapelit 300-499 palaa

300-palaiset palapelit sopivat hänelle, joka haluaa kokeilla aikuisille sopivia palapelejä, mutta edellisestä kokoamisesta on aikaa. Näistä palamääristä löytyy myös suuripalaisia palapelejä.

Palapelit 500-699 palaa

500 palan palapelit vievät vähän tilaaja ne valmistuvat yleensä melko nopeasti. Valikoimasta löydät monipuolisia aiheita. 

Palapelit 700-999 palaa

Ravensburgerin Escape-palapelit tarjoavat pulmia ratkottavaksi ja on hiukan haastavampi aikuisten palapeli. Ravensburgerin XXL-palaiset palapelit sopivat hänelle, jonka näkö on heikentynyt. Paloja on myös helpompi käsitellä kokonsa puolesta.

Ravensburgerin Escape-palapeli on lähes sama kuin kannessa, mutta muutamilla eroavaisuuksilla, joista syntyy 6-8 arvoitusta. Jokaisesta arvoituksesta vastaukseksi pitäisi saada numerosarja (yleensä 3-5-numeroinen). Kun olet ratkonut kaikki arvoitukset, etsi reunapaloista ne numerosarjat, jotka olet mielestäsi saanut arvoituksista. Kokoa reunapaloista yhtenäinen palarypäs ja olet onnistunut pakenemaan ja palapeli on valmis!

Palapelin mukana tulee vihkonen, jossa on alkutarinaa miten olet huoneeseen päätynyt ja miksi sinun tulisi sieltä vapautua. Lisäksi arvoituksiin saa apua QR-koodin ohjaamalta Ravensburgerin-verkkosivulta. 

Ravensburgerin Easy to see & handle-sarjan palapelit soveltuvat hyvin myös henkilöille joilla voi olla heikentynyt näkö, hahmottamisvaikeuksia tai käsien kanssa koordinaatiovaikauksia. Normaalia isommat palat ovat helpompi nähdä sekä käsitellä.